Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 20_21.jpg

Gode takter trods nederlag

Det blev til et smalt nederlag på 27-25 mod TTH Holstebro i eftermiddagens træningskamp i Struer Energi Park. 15-14 var pausestillingen - i øvrigt TTH Holstebros første føring i kampen, som blev sat ind umiddelbart inden pausefløjtet. Kampen var den sidste test, inden det for alvor går løs i Santander Cup mod Rækker Mølle HK på torsdag.

Det begyndte godt med højt tempo, og et Mors-Thy-mandskab som var ovenpå. Nytilkomne Sander Øverjordet viste stort overblik og dryssede om sig med lækre assists til sine medspillere. Ligeledes var der gode takter fra Mors-Thy Håndbolds forsvar.

I anden halvleg gik kadencen lidt ned i Mors-Thy’ernes angrebsspil, og TTH Holstebro bragte sig foran med tre mål. I målet havde Søren P. byttet med Rasmus Henriksen, som leverede flere flotte redninger de sidste 30 minutter. Mors-Thy Håndbold var tæt på til sidst ved stillingen 26-25, men formåede ikke at få udlignet, hjemmeholdets føring.

Jonas Wille:
- Det var rigtig fin træningskamp med god kvalitet fra begge hold. Jeg er tilfreds med at de fleste ting, som vi har arbejdet med - både angrebs- og forsvarsmæssigt - lykkedes væsentligt bedre end i kampen mod Halden. Det var overraskende godt og bedre end jeg havde forventet. Og så må jeg sige, at spillerne har en suveræn indstilling, og at det var en fin holdpræstation, hvor jeg må fremhæve Sander for en helt fantastisk første halvleg, ligesom Hoxer leverer stabilt i begge ender, og så var det fint, at H kom ind og spillede en god kamp.

Mors-Thy Håndbold var uden Lasse Pedersen, Frederik Tilsted, Rasmus Bech, Tim Sørensen og Marcus Midtgaard.


Træningskamp: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 27-25 (15-14)

Målscorere:
Bjarke Christensen 5 (1)
Mads Hoxer Hangaard 4
Jacob Hessellund 3
Emil Bergholt 3
Sander Øverjordet 2
Allan Toft Hansen 2
Frederik Bjerre 2
Erik Toft 1
Jacob Hansen 1
Jonas Gade 1
Kasper Lindgren 1

Stillinger undervejs: 0-2, 3-5, 7-8, 12-13, 19-16, 22-20, 23-22, 26-23, 26-25

Udvisninger: TTH Holstebro 5, Mors-Thy Håndbold 3

Kommende kamp:
Santander Cup, 6. runde: Rækker Møller HK - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 13. august 2020 kl. 20.30 i Rækker Mølle Hallen