Victor og Svane.JPG (2)
Asbjørn Madsen.JPG

GOG gæster Sparekassen Thy Arena | Mors

Torsdag aften skal drengene fra Mors-Thy Håndbold forsøge at følge op på søndagens flotte hjemmesejr over Ribe-Esbjerg HH. På modsatte banehalvdel står GOG Håndbold - en modstander som indtil videre har samlet 5 point sammen i denne sæson: Uafgjort mod Skjern Håndbold, nederlag til Ribe-Esbjerg HH og sejre over BSV og senest Nordsjælland, begge på hjemmebane i Gudme.

Mors-Thy Håndbold kommer med masser energi og selvtillid ovenpå den flotte sejr over Ribe-Esbjerg HH i Thy Hallerne i søndags, og Asbjørn Madsen er 100 % klar til kampen mod de gule fra Sydfyn:

- GOG er et klassemandskab med flere gode spillere på alle pladser. De har et klart koncept, og de er virkelig gode til det de gør, måske nogle af de bedste til at spille tempohåndbold - så vi skal have løbeskoene på og løbe godt retur, men vi skal også presse dem på at løbe den anden vej. I søndagens kamp mod Ribe-Esbjerg HH fik vi for alvor hul på kontra-bylden, og det så virkelig godt ud i de perioder, hvor vi lykkedes med det, forklarer Asbjørn og fortsætter:

- Vi er selvfølgelig glade efter vores kamp og sejr i søndags. Det er fedt når de ting vi træner lykkes - det giver os endnu større lyst til at blive skarpere, og det er en stor tilfredsstillelse at vores tanker og idéer kan føres ud i livet og give point. Det giver energi og tro på tingene.

Og til sidst en opfordring til folk om at komme i hallen torsdag:

- I kampen mod Ribe-Esbjerg HH bliver vi båret frem af tilskuerne i Thy Hallerne, både i vores gode og dårlige perioder. Det gør det svært for vores modstandere og nemt for os, og det giver lige de sidste procenter på banen. Så derfor skal alle der kan kravle og gå, komme i hallen og bakke os op i morgen, slutter Asbjørn af med et smil.

 

888ligaen, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold
Torsdag d. 28. september kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Billetter kan købes i indgangen og her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på Tv2 Sport og kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore og live på Limfjord Plus med Jan K.

 

 

Alle, der kan kravle og gå, skal komme i hallen og bakke os op i morgen
Asbjørn Madsen , Stregspiller , Mors-Thy Håndbold