Victor og Svane.JPG (2)
EHF_EL20_Horizontal_logo_2_colors_pos_RGB.png

GOG venter i European League

For anden gang i Mors-Thy Håndbolds historie står den på europæisk håndbold. Lodtrækningen har maget sig således at vi møder GOG, så i første omgang bliver det knapt så europæisk, som vi havde drømt om. Tirsdag spiller vi således European League på udebane i Gudme, og hvem der avancerer til gruppespillet, bliver afgjort over to kampe. Returkampen spilles tirsdag d. 28. september kl. 18.45 i Sparekassen Thy Arena | Mors, og billetter kan købes her.

Axel Franzén:
- Det bliver hårdt - en kamp, hvor vi kommer til at slide og kæmpe. Vi skal have styr på deres bagspillere og deres stregspillere, og så skal vi minimere antallet af tekniske fejl og dårlige afslutninger, for det bliver 100 % sikkert straffet.

Det bliver sjovt at spille europæisk. Jeg har spillet europæisk med Alingsås HK, hvor vi røg direkte i gruppespillet, hvilket vi også skal gå efter i de her to kvalifikationskampe. Det er lidt ærgerligt med lodtrækningen, og det burde være sådan, at man ikke kan trække et hold fra sit eget land. Nu skal vi møde GOG tre gange i træk, og så må vi se, hvem der har lært mest af kampene, når vi er færdige næste tirsdag.

European League, 2. kvalifikationsrunde: GOG - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 21. september 2021 kl. 18.45 i Phønix Tag Arena, Gudme     
Dommere: Rickard Canbro og Jasmin Kliko
Observatør: Ole Frydkjær Petersen

Axel er personligt sponseret af Fredsø