Victor og Svane.JPG (2)
DR7A9700.JPG

Grundspillets sidste kamp venter

Sæsonens sidste grundspilskamp på hjemmebane venter, når TMS Ringsted gæster Thyhallen tirsdag d. 19. marts. Begge hold er kvalificeret til slutspillet, men derfor er der alligevel meget på spil. Vi har mulighed for at rykke yderligere frem i tabellen, og det samme har TMS Ringsted.

- Vi har stadig noget på spil med hensyn til at ende i top 4 og måske også top 3 og få points med over i slutspillet, og så er der selvfølgelig også noget med at få et godt afsæt til de kommende kampe i slutspillet, så for os er det en vigtig kamp. Vi skal ind og gøre vores ting i morgen, og så tror jeg, at vi når langt, siger Mors-Thy Håndbolds Lasse P.

- TMS Ringsted overrasket mange, og de har især taget mange point på hjemmebane, men der er forskel på hjemme og ude, og vi skal vise hvem, der er på hjemmebane i morgen. Thy Hallen er meget tæt på udsolgt, og det bliver en fornøjelse igen at spille på hjemmebane foran en fyldt hal, hvor der forhåbentligt kommer tryk på, lyder det fra Lasse P.

Inden kampen afvikler vi Mors-Thy SpinningEvent 2024 og har i den forbindelse et rekordhøjt antal spisende gæster til VIP-arrangement. Stor tak til alle sponsorer, som har bidraget til vores SpinningEvent.

Herreligaen, 25. runde: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted
Tirsdag d. 19. marts 2024 kl. 20.00 i Thyhallen
Dommere: Frederik Skou Ejby og Lasse Wahlstrøm
Observatør: Jens Henriksen

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app og via story på Mors-Thy Håndbolds instagram.