Victor og Svane.JPG (2)
DR7A9963.JPG

Grundspillets sidste kamp

26. og sidste spillerunde i grundspillet. Mors-Thy Håndbold mod de 2 x forsvarende danske mestre fra GOG. Kampen er mellem rækkens nummer 4 og 5, begge hold har 31 points, og det første indbyrdes opgør i Thyhallen sluttede uafgjort 35-35. Vinderen ender minimum som nr. 4 og får derfor 1 point med i det kommende slutspil.

- Det er specielt, at vi har sat os selv i en situation, hvor vi selv kan afgøre, om vi får point med i slutspillet og endda ramme tredjepladsen, hvis BSH snubler. Det er megafedt, og jeg synes, at vi har gjort os fortjent til det gennem hele sæsonen ved at spille fremragende i begge ender af banen, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds Mads Svane.

- Vi glæder os til at spille i Gudme. GOG har nogle skytter, der kan skyde og score fra nogle distancer, som vi sjældent møder, og det bliver en balancegang og en prioritering af, hvad vi vil acceptere, og hvad vi ikke vil acceptere. Det er en kamp mellem to gode hold, der gerne vil løbe en masse kontra og fremover isen, så det bliver spændende at se, om vi kan tage en sejr med hjem, siger Mads Svane.

Herreligaen, 26. runde: GOG - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 23. marts 2024 kl. 16.00 i Phønix Tag Arena, Gudme
Dommere: Jesper Madsen og Mads Hansen
Observatør: Mogens Hartmann

Billetsalg: https://gog.eventii.dk/

Kampen sendes på TV2 med optakt fra kl. 15.10, og kan derudover følges via livescore i Tophåndbolds app og via story på Mors-Thy Håndbolds instagram.