DR7A6099.JPG

Hård aften i Ringsted

En kedelig statistik blev forlænget, da Mors-Thy Håndbold tabte til TMS Ringsted på udebane fredag aften. Ikke siden 2013 er det lykkes Mors-Thy Håndbold at vinde i Ringsted.

Hjemmeholdet bragte sig hurtigt foran 2-0, og Mors-Thy Håndbold var tættest på ved 6-5 i en første halvleg, der bl.a. talte to brændte straffekast, seks tekniske fejl og lige så mange brændte skud, og hvor Marcus Midtgaard sammen med Svend Rughave var Mors-Thys bedste. TMS Ringsted var foran med fire undervejs, men Mors-Thy Håndbold fik reduceret til 13-11 ved pausen.

Efter pausen fik Mors-Thy Håndbold reduceret yderligere til 13-12 og en sjældent set sen førstescoring fra Frederik Tilsted til 14-13 efter 33 minutter, inden TMS gik til 16-13 to minutter senere. Og så var det 2 x Lasse P. og Bull, der sørgede for udligning til 16-16 efter små 40 minutter.

Desværre var det hjemmeholdet, der udnyttede en udvisning til Mors-Thy Håndbold til at bringe sig foran 19-16 og 21-18, og med ni minutter tilbage af kampen, bragte TMS Ringsted sig foran med otte mål, inden Mors-Thy Håndbold fik pyntet på resultatet i kampens slutning.

Tak for fantastisk opbakning til alle jer, der havde taget turen til Ringsted 💙

Herreligaen, 12. runde: TMS Ringsted - Mors-Thy Håndbold 32-28 (13-11)

Udvisninger: TMS Ringsted 2, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 2-0, 5-2, 6-5, 8-5, 9-7, 11-7, 11-9, 13-10, 13-12, 16-13, 16-16, 21-18, 24-19, 28-20, 29-23, 29-25, 31-26