Victor og Svane.JPG (2)
DR7A7599.jpg

Hansen og Tilsted: Dejligt og forløsende med en sejr

En lang og god forberedelse op til lørdagens opgør mod Nordsjælland Håndbold var, ifølge cheftræner Søren Hansen, en vigtig faktor for, at Mors-Thy Håndbold sejrede og tog to vigtige point med hjem.

Optimale rammer til forberedelse
- Forberedelserne til en vigtig kamp som denne har været optimale for os. Jeg synes, at det er dejligt at Mors-Thy Håndbold som klub investerer i, at vi har de bedste vilkår. Vi tog herover fredag, og det har været en god måde at lade op til kampen på. Vi har haft tid til en masse små snakke og havde en fælles gåtur lørdag morgen samt nogle gode timer sammen som hold, fortæller Søren og fortsætter:

Koncentreret indsats
- Jeg synes, at det kunne ses på drengene. De leverer en god og koncentreret indsats, forsvar og målmænd arbejder godt sammen, vi spiller flot angrebsspil, hvor mange præsterer godt og går fra banen med flotte scoringsprocenter - og jeg har egentligt svært ved at fremhæve nogen frem for andre. Vi var velforberedte, koncentrerede og hårde i vores spil. Skal jeg nævne en enkelt ting, som jeg ærgrer mig over, så er det, at vi ikke lukker kampen, da vi er foran med 10-11 mål, lyder det fra cheftræneren, som til gengæld kun har ros til de medrejsende fans:

- Bette Balkan skal have en kæmpestor tak! Det er fantastisk, at de kan samle så mange mennesker og køre gennem hele Danmark for at støtte os. Det var dejligt at kunne give dem en sejr med hjem i bussen.

Tilsted: Vi lykkes i begge ender
Også fire-målsskytten Frederik Tilsted var imponeret over opbakningen.

- De er sgu seje! Det er altid dejligt at spille håndbold med Bette Balkan på lægterne. Vi får en rigtig fin start og forsvarsmæssigt får vi især løst Nordsjællands mand-mand-spil på backs’ene godt. Generelt lykkes vores forsvar og målmand godt, hvilket giver os nogle lette kontrascoringer. Vi spiller klogt angrebsspil, og selv om det hakker lidt, så finder vi løsninger og scorer på det meste. Det var dejligt og forløsende med en sejr efter vores nederlag til Kolding i sidste uge.

Primo Tours Ligaen, 8. runde: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold 24-30 (10-16)

Målscorere:
Marcus Dahlin 5
Erik Toft 5
Allan Toft Hansen 4
Frederik Tilsted 4
Søren Nørgård 2
Jens Dolberg 2
Emil Bergholt 2
Lasse Pedersen 2
Jonas Gade 2
Jacob Hessellund 2 (1)

Stillinger undervejs: 0-2, 2-2, 4-6, 7-8, 8-11, 9-15, 10-18, 12-21, 14-24, 17-26, 19-30, 22-30

Udvisninger: Nordsjælland Håndbold 2, Mors-Thy Håndbold 4

Tilskuertal: 940

Kommende kamp:
Primo Tours Ligaen, 9. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Onsdag d. 30. oktober kl. 19.30 i Thy Hallerne
Billetsalg til kampen er startet på https://shop.morsthy.dk/kampe