Victor og Svane.JPG (2)
Heino Holm Knudsen.jpg

Heino Holm Knudsen skifter håndbold ud med fuldtidsjob

Mors-Thy Håndbolds assisterende træner Heino Holm Knudsen forlader klubben efter denne sæson for at hellige sig et fuldtidsjob hos Konsulenthuset Sonne A/S.

- Det har ikke været nogen nem beslutning. Faktisk meget svær. Men jeg er kommet dertil i mit liv, at jeg skal vælge mellem kombinationen håndbold og et civilt arbejde, eller en fuldtidsstilling uden håndbold. Det er så blevet det sidste, jeg har valgt. Helt udramatisk i øvrigt, siger Heino Holm Knudsen.

Afskeden med Mors-Thy Håndbold bliver ikke let.

- Det er med et blødende hjerte, at jeg forlader Mors-Thy Håndbold og mit gode samarbejde med Søren Hansen, Lars Krarup og den øvrige stab samt ledere, spillere og ikke mindst Bette Balkan. Det har givet nogle gode oplevelser, en masse ny viden, erfaring og nogle gode bekendtskaber som jeg tager med mig, siger Heino Holm Knudsen.

Hos Mors-Thy Håndbold er man kede af at miste den vellidte assisterende træner.

- Vi er ærgerlige over, at han stopper, men har fuld forståelse for hans beslutning. Heino har gjort en helt fantastisk indsats for Mors-Thy Håndbold, som vi er ham taknemmelig for, siger Sportschef Henrik Hedegaard.

Han går nu i gang med at finde en afløser, der kan tage over fra næste sæson.

Heino Holm Knudsen startede som assistenttræner i Mors-Thy Håndbold i 2017.