Victor og Svane.JPG (2)
DR7A0272.JPG

Henrik Tilsted inden BSH: - Vi går på banen med troen på, at vi vinder hver eneste gang

Mors-Thy Håndbold har to kampe tilbage i slutspillet, de fire første er mundet ud i 4 point, og jagten på to mere sættes ind søndag aften, når Mors-Thy Håndbold møder Bjerringbro-Silkeborg på udebane. De tre forrige opgør mod midtjyderne har været tætte - to uafgjorte i grundspillet, og så var der Mors-Thy Håndbolds superstart på slutspillet, hvor BSH blev sendt hjem med et nederlag på 32-30. De har endnu deres første slutspilssejr til gode og vil med al sandsynlighed gøre alt for at slutte godt af på hjemmebane.

Henrik Tilsted er tilbage i truppen efter at have siddet over i sidste kamp mod Aalborg Håndbold.

- Det bliver en svær og forhåbentligt en tæt kamp igen. Vi har ikke de fleste ressourcer, men vi er gode til at bruge dem, vi har, og det skal vi være dygtige til igen i morgen. Vi skal forsøge at få pumpet en masse fart ind i vores angrebsspil og få dem til at bevæge sig, så det ikke bliver for statisk for os, for så tror jeg, at vi bliver udfordret på deres fysik - og så skal vi have basen på plads defensivt, så vores keepere kan redde nogle bolde, siger Henrik Tilsted.

Der venter stor opbakning på lægterne, hvor over 200 medrejsende fans er på plads for at bakke op om Mors-Thy Håndbold, og det er noget, spillerne og klubben sætter enormt stor pris på.  

- Det er fantastisk. Vi står med en unik mulighed for at spille Mors-Thy Håndbold i en semifinale for anden gang i klubbens historie, så vi er utroligt glade for, at der er så mange, der vil tage turen til Silkeborg.

- Vi håber, at alle Mors-Thy-tilhængere kommer til at lave en masse larm og råbe og skrige fra lægterne. Vi skal have lagt så meget pres på dommere, modstandere og BSH’s tilskuere som overhovedet muligt, så vi forhåbentligt kan være med mod kampens slutning. Kan vi det, tror jeg på, at vi vinder. Vi er et godt sted lige nu, og er kampen tæt i de sidste ti minutter, så er vi dygtige, og det skal vi jagte igen i morgen, lyder det fra Henrik Tilsted.

Henrik Tilsted & Co. går på banen kl. 19.45 i Jysk Arena i Silkeborg. Det er stadig muligt at købe billetter til kampen: https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/

Herreligaen Slutspil, 5. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 28. april 2024 kl. 19.45 i Jysk Arena
Dommere: Jesper Madsen og Mads Hansen
Observatør: Per Olesen

Kampen sendes på TV2 Play og kan derudover følges via livescore i Tophåndbolds app og på Mors-Thy Håndbolds instagram.