Victor og Svane.JPG (2)
Ny anfører.jpg

Henrik Toft Hansen er ny anfører

Da Mors-Thy Håndbold i dag vendte hjem fra fem dages træningslejr i Tyskland, var det med en ny kaptajn ombord i bussen og på holdet. Henrik Toft Hansen overtager hvervet fra Lasse Pedersen og Kasper Lindgren og er ny anfører i Mors-Thy Håndbold.

- Som anfører medfølger der er større ansvar, og da jeg fik forespørgslen fra trænerteamet, var jeg ikke i tvivl om, at det var en opgave jeg godt kunne se mig selv i. Lasse og Lindgren har gjort et stort arbejde sidste sæson, og det vil jeg, sammen med deres mange år i Mors-Thy Håndbold, læne mig op ad. Jeg ser utroligt meget frem til at tage det ansvar og hjælpe holdet og klubben til at komme frem til nogle gode resultater, lyder det fra Henrik Toft Hansen.

Et naturligt valg

Lasse Pedersen og Kasper Lindgren bakker op om valget af Henrik Toft Hansen som ny anfører.

- Henrik kommer med rutine og nogle lederegenskaber, og fra dag et har han været den naturlige leder på holdet. Henrik har det, som vi har brug for, og Lindgren og jeg bakker fuldstændigt op valget af ham som anfører, fordi det gør vores hold bedre, siger Lasse Pedersen, og Kasper Lindgren supplerer:

- Vi ser det som et tilvalg af Henriks egenskaber og kompetencer og ikke som et fravalg af det, som vi har budt ind med og den måde, vi har grebet tingene an. Vi vil stadig involvere os lige så meget i holdet og klubben, og vi vil bakke Henrik op og hjælpe ham på de områder, hvor han skulle have brug for os.

En god dialog

Det er trænerteamet, Niels Agesen og Allan Damgaard, der har truffet valget, og det er taget med afsæt i en god dialog med den hidtidige anfører-duo og Henrik Toft Hansen.  

- Det har været tydeligt for alle, at Henriks lederegenskaber, rolige væsen og indvirkning på holdet har gjort det naturligt for os at vælge ham som anfører. Lasse og Lindgren har trukket et enormt læs på og udenfor banen i den foregående sæson, og deres kompetencer og personlige egenskaber samt de relationer, der er dannet, kommer vi naturligt fortsat til at drage nytte af, lyder det fra Niels Agesen.

Henrik Toft Hansen løber forrest på banen som sit holds anfører for første gang til Santander Cup 1/8-finalen mod Skjern Håndbold lørdag d. 26. august. Inden da venter den sidste test mod Ribe-Esbjerg HH og præsentation af spillertruppen tirsdag d. 22. august. Billetter kan købes her