Victor og Svane.JPG (2)
Hess (3).jpg

Hess før SønderjyskE: Vi skal vise, hvad Mors-Thy Håndbold står for

Onsdag drager Mors-Thy Håndbold til Sønderborg, hvor et opgør mod SønderjyskE Herrer venter. Sønderjyske har haft en fin start med bl.a. gode sejre over Skjern Håndbold (med 10!) og TTH Holstebro, og senest er det blevet til et nederlag til Aalborg Håndbold og uafgjort mod Ribe-Esbjerg HH. SønderjyskE har 7 point efter de første 6 kampe på 5. pladsen i Herre Ligaen - et point mindre end Mors-Thy Håndbold på 4. pladsen. Udover et spændende opgør venter også et gensyn med Marcus Dahlin, som efter fire i Mors-Thy Håndbold skiftede til Sønderjyske inden denne sæson.

Ifølge Jacob Hessellund er det en svær kamp, der venter.

- Vi skal have vores defensiv og keeperne godt i gang - det er grundstenen, og så skal vi fortsætte de gode takter fra de sidste kampe, men der er ingen tvivl om, at der venter os en svær opgave.

SønderjyskE har fået en god start på sæsonen trods mange udskiftninger i truppen, både nye spillere og ny træner, så det bliver spændende at se, hvad der møder os. Lige nu er vi i en periode, hvor vi møder mange af de hold, som vi skal måle os med, og SønderjyskE er et af dem. Vi kommer derned for at vise, hvad Mors-Thy Håndbold står for, og at vi skal tages seriøst i forhold til slutspillet, og vi vil gå gennem ild og vand for at få to point med hjem til Mors og Thy, siger Hess.

Herre Håndbold Ligaen, 7. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 7. oktober 2020 kl. 19.00 i Skansen
Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen
Observatør: Jørgen Svane Sørensen

Følg livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth
Kampen vises ikke på tv og livestreames ikke.