Victor og Svane.JPG (2)
Hess.jpg

Hessellund stopper efter denne sæson

Når sæson 20/21 rinder ud, bliver det et farvel til Jacob Bjørn Hessellund. Den 28-årige fløjspillers kontrakt udløber til juni, og efter tre sæsoner i den blå trøje skal Hessellund videre i sin karriere.

Ifølge sportsdirektør i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, bliver det afsked med en ambitiøs person og håndboldspiller:

- Jacob Hessellund har været et godt bekendtskab i Mors-Thy Håndbold - altid 100 % indsats, god indstilling til tingene og én af dem, der går forrest. Særligt sidste sæson viste Hessellund, at han kan præstere på højt niveau, men hans rolle er blevet markant anderledes i denne sæson, hvor han er blevet en smule klemt, fordi andre spillere har præsteret godt, siger Henrik Hedegaard og fortsætter:

- Det er ganske udramatisk: Hessellund har udløb efter denne sæson, og vi har valgt at satse på andre kræfter. Mors-Thy Håndbold takker Jacob Hessellund for indsatsen i den blå trøje og ønsker held og lykke fremover, lyder det fra Henrik Hedegaard.

Jacob Hessellund ser tilbage på en god tid i Mors-Thy Håndbold.

- Jeg kan se tilbage på tre sæsoner, der overvejende har været positive. Det skyldes ikke mindst fantastiske holdkammerater og ledere omkring holdet - men også Bette Balkan fortjener en stor applaus for en altid fantastisk stemning til kampene, siger Jacob Hessellund.

- Jeg respekterer klubbens ønske om fremover at kigge andre veje end min, og af samme årsag er det naturligt for mig at mærke efter, hvad der skal ske fremadrettet. Jeg er et sted i min karriere, hvor jeg har brug for at spille og have ansvar, hvilket ikke har været i samme grad i år i forhold til sidste sæson. Jeg føler mig slet ikke færdig som håndboldspiller, men sideløbende spirer en trænerdrøm efterhånden også i maven på mig, lyder det fra Hessellund.

Han har fokus på godt resultat og en god afslutning.

- Da jeg kom til Mors-Thy Håndbold aftalte jeg to mål med mig selv - dels at jeg skulle kunne se mig selv i spejlet og sige, at jeg havde givet alt hvad jeg ejede og havde for klubben, og dels at jeg ville være med til at skabe et resultat med klubben. Det kommer helt afgjort fortsat til at være mit fokus i resten af min tid i klubben, siger Jacob Hessellund.

Jacob er personligt sponseret af netIP.