Victor og Svane.JPG (2)
Hess_Søren.jpg

Hessellund: Vi kan spille lige op med de bedste hold!

Tirsdag venter endnu en kamp og endnu en mulighed for at få de første vitale point i denne sæson. Vi står overfor Aalborg Håndbold i et nordjysk derby og det klassiske storebror/lillebror-opgør. 

Aalborg Håndbold har fået en flot start på sæsonen og indtager rækkens førsteplads á point med TTH Holstebro og GOG. Og netop GOG tog pusten fra Aalborgenserne i den seneste kamp, som de gule fra Sydfyn vandt hele 34-25. I Aalborg Håndbold finder vi de tidligere MTH-spillere, Jesper Meinby og Tobias Ellebæk, mens Søren P. og Jacob Hessellund har taget turen den anden vej.

Jacob Hessellund:
- Jeg har mange gode oplevelser i den arena, og glæder mig til at komme tilbage og mærke det igen og se mine tidligere holdkammerater. Det er min første gang som udehold i Gigantium, og forhåbentligt kan jeg tage to point med derfra. Det er en fed kulisse med mange mennesker, hvor vi kommer under alvorligt tryk. Men vi har tidligere set små hold lave resultater deroppe - det bliver svært, men vi tror på at vi kan.

Vores spil har set bedre ud i de sidste kampe, hvor vi har vist, at vi kan spille lige op med de bedste hold, og vi må se, hvordan kampen udvikler sig og om vi står med point, når der bliver fløjtet af, lyder det fra Jacob, som fik sit Mors-Thy-gennembrud med en flot indsats på højre fløj i kampen mod TTH Holstebro:

- Jamen det var jo bare dejligt at få lov til at spille en masse og få noget ansvar. Det er det, jeg gerne vil og det, som er sjovt. Jeg har tidligere spillet højre fløj og har det fint med det. Det vigtigste er at være der og gribe den chance, der kommer og så give den gas. Jeg håber, at det kan være med til at vise, at vi er to gode venstrefløje, som supplerer hinanden godt.”

Opgøret mod Aalborg Håndbold fløjtes i gang kl. 19.30. Bette Balkan sender en busfuld blå fans afsted til Gigantium, og der er stadig mulighed for at købe billet til kampen på https://shop.aalborghaandbold.dk/kampe/aah-mors_18-19


Herre Håndbold Ligaen, 7. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold  
Tirsdag d. 2. oktober 2018 kl. 19.30 i Gigantium
Dommere: Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Nygaard

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.aalborghaandbold.dk/kampe/aah-mors_18-19

Kampen kan ses på TV2 Sport fra kl. 19.00, og som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth

Fra Aalborg Håndbolds website: http://aalborghaandbold.dk/nordjysk-lokalopgoer-forude-n1-2660