Victor og Svane.JPG (2)
Jacob Hessellund.JPG

Hessellund: Vi vil slutte kval-spillet ordentligt af

Sidste kamp i kvalifikationsspillet spilles lørdag eftermiddag, når vi møder Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane. Vinderen af kvalifikationspuljen er fundet, idet ingen kan nå Ribe-Esbjerg HH på førstepladsen. Vi kan derimod slutte hæderligt af med en sejr, som kan bringe os på andenpladsen og en plads som nummer 10 i det samlede regnskab - det kræver dog, at Fredericia HK sætter point til mod Ribe-Esbjerg HH i deres indbyrdes kamp.

Derudover skal kampen bruges til at optimere alt, hvad optimeres kan i forhold til de kommende vigtige opgør mod Lemvig-Thyborøn Håndbold i Santander Cup d. 21. maj og mod Skjern Håndbold i semifinalen i Santander Final4 d. 19. juni.

For Jacob Hessellund venter en af de sidste kampe i Mors-Thy-trøjen, og kampen lørdag er samtidig mod hans kommende klub, og den hurtige venstrefløj vil gerne slutte godt af:

- Vi var trætte af vores indsats og udfaldet af kampen mod Ribe-Esbjerg HH sidste weekend, og den plet vil vi gerne have vasket af. Vi vil slutte kvalifikationsspillet ordentligt af og stå så godt rustet som muligt til den næste kamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold om en måneds tid. Kan vi løse deres 7 mod 6 og overmatche dem på fight og intensitet samt minimere vores fejl, så skal resultatet nok falde ud til vores side, siger Jacob Hessellund.

HTH Herreligaen, kvalifikation 3. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 24. april 2021 kl. 14.00 i Lemvig Idræts- og Kulturcenter   
Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen
Observatør: Jens Henriksen

Lemvig-Thyborøn Håndbold livestreamer kampen fra deres YouTube - link kommer senere. Og derudover kan kampen følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Jacob Hessellund er personligt sponseret af netIP