Victor og Svane.JPG (2)
Mads Hoxer.JPG

Hoxer: - Det handler om os selv

Tirsdag aften går det løs på Bette Balkan igen, når HTH Herreligaens nyeste fusionshold fra Skanderborg Aarhus Håndbold gæster Sparekassen Thy Arena | Mors. Gæsterne har fået en fornem start på sæsonen og indtager pt. 3. pladsen i ligaen med 14 point efter de første 10 kampe. På holdet er to gamle kendinge af Mors-Thy Håndbold, nemlig Morten Balling og Allan Toft Hansen, sidstbævnte er tilbage på sin gamle hjemmebane for første gang til en gældende kamp.

For Mads Hoxer Hangaard bliver det et glædeligt gensyn med den hjemmebane, som han endnu ikke har spillet på i HTH Herreligaen i denne sæson.

- Jeg glæder mig, og jeg forventer, at det bliver en fed kamp mod et hold, som virkelig har været gode her i starten. Jeg føler, at det er et hold, som ligger okay til os. Vi har spillet nogle gode kampe mod dem, og vi har set, at det kan gå begge veje, så det handler meget om os selv, om at have den rette indstilling og være klar fra start.

Vi havde en god fornemmelse efter kampen mod KIF Kolding, som jeg håber, at vi kan arbejde videre på og tage med på banen, så vi kan få en god start og undgå at komme bagud, så vi skal kæmpe med at hente mål. Og så håber jeg virkelig, at der kommer mange folk i hallen - så mange som muligt. Det bliver fedt med en tv-kamp på hjemmebane. Vi skal vise os fra vores allerbedste side, og det håber vi også, at tilskuerne og Bette Balkan vil, siger Mads Hoxer Hangaard.

Husk coronapas! Alle over 15 år skal vise coronapas i indgangen.
Efter Divisionsforeningens anbefalinger har vi valgt at aflyse Aftermatch, og vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at gå på banen i pausen og efter kampen. 

HTH Herreligaen, 12. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Aarhus Håndbold
Tirsdag d. 16. november 2021 kl. 20.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller
Observatør: Bjarne Munk Jensen

Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30, og den kan som altid følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth

Mads Hoxer Hangaard er sponseret af Interfjord