Victor og Svane.JPG (2)
Mads Hoxer.jpg

Hoxer før Aalborg: Vi kan spille frit

De forsvarende danske mestre. Intet mindre venter, når Mors-Thy Håndbold drager til Gigantium og krydser klinger med Aalborg Håndbold på lørdag. Nordjyderne er kommet godt fra land i denne sæson: Sejr og sikkert videre til 1/4-finalerne i Santander Cup, fuldt udbytte efter de tre første kampe og senest en sejr onsdag aften i deres første optræden i dette års Champions League.

Vi skal løfte os
Mads Hoxer ser frem til en ny udebanekamp, som forhåbentligt forløber anderledes end vores forrige i Holstebro.

- Forventninger er helt sikkert, at vi løfter os fra sidste udebanekamp, hvor vi ligesom knækkede sammen mod TTH Holstebro, der ligesom Aalborg Håndbold er et af de formodede tophold. Jeg forventer, at vi skal op og spille med og presse dem, så godt som vi kan. Det er en kamp, hvor vi kan spille fuldstændig frit, og det håber jeg, at vi kommer til at se - at folk nyder at spille, siger Mads Hoxer.

Klar fra start
- Jeg føler, at Aalborg Håndbold ligger okay til os. I sidste sæson spillede vi to gode og tætte kampe, og det bliver spændende at se deres hold i år med de udskiftninger, der er sket. Nu kommer de lige fra en kamp i Champions League og skal så hjem og spille mod lille Mors-Thy Håndbold, så der er måske en chance for, at de er knapt så klar fra starten af, så vi skal være der, lyder det fra Hoxer.

Herre Håndbold Ligaen, 4. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 19. september 2020 kl. 14.00 i Gigantium
Dommere: Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Nygaard
Observatør: Jens Nybo

Følg med via opdateringer på Mors-Thy Håndbolds facebook og instagram undervejs i kampen.