Victor og Svane.JPG (2)
Mads Hoxer.JPG

Hoxer: Vi glæder os til spille på hjemmebane igen

Bjerringbro-Silkeborg lægger vejen forbi Sparekassen Thy Arena | Mors, når Mors-Thy Håndbold spiller den anden hjemmekamp på blot 4 dage. Det gik godt i onsdags mod Skjern Håndbold i Thisted, og helt generelt er vi inde i en god stime med 4 sejre i de seneste 5 kampe.

Og står det til Mads Hoxer, så skal den stime fortsættes i morgen.

- Bjerringbro-Silkeborg er lidt en svær størrelse, for når de spiller op til deres bedste, er de et af de bedste hold i Danmark, men på dårlige dage kan de have det svært mod hold fra den nederste del af rækken. Hvor de i de tidligere sæsoner har været meget bundet op på Skube, bruger de nu hele holdet, og de har gode spillere over hele linjen - gode stregspillere, skarpe fløje, Sjöstrand er kommet i gang i målet, og specielt Jacob Lassen gør det godt, lyder det fra Hoxer.

Alle mand er klar

- Vi har ofte haft det svært mod Bjerringbro-Silkeborg og ofte tabt stort, men i kampen dernede spillede vi fuldstændigt lige op med dem, og kun en scoring på frikast efter tid gjorde, at vi ikke fik point med derfra. Så vi skal tage de gode ting med fra den kamp og fra vores gode præstationer i december og her i februar. Vi har alle mand klar, og vi glæder os til at spille på hjemmebane igen. Det var megafedt i Thyhallen i onsdags, og vi håber, at folk kommer og støtter os igen i morgen, siger Mads Hoxer.

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg
Lørdag d. 19. februar 2022 kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors  
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller
Observatør: Per Skovgaard

Billetsalg: Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Kampen kan som altid følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth eller i app’en Tophåndbold, som kan downloades her: https://apps.apple.com/dk/app/toph%C3%A5ndbold/id1582157256?l=da