Victor og Svane.JPG (2)
KST IMF.jpg

Ian Marko Fog bliver ny Adm. direktør for Mors-Thy Håndbold

Efter en grundig ansættelsesproces har bestyrelsen for Mors-Thy Håndbold valgt Ian Marko Fog som ny administrerende direktør. Ian Marko Fog sætter sig i direktørstolen pr. 1. juli 2024, hvor han tager over efter Sigurd Skovborg.

Mors-Thy Håndbolds bestyrelsesformand Kurt Sonne Thomsen glæder sig over valget.

- Bestyrelsen er glade for, at det lykkedes at få en så stor kapacitet som Ian Marko Fog til Mors-Thy Håndbold. Via sine meritter har han allerede vist, at han er en god og fremsynet direktør med stor indsigt i hele håndboldverdenen. Vi er sikre på, at han vil være med til at styrke Mors-Thy Håndbold både forretningsmæssigt og klubmæssigt i fremtiden, og vi glæder os meget til samarbejdet.

- Vi har søgt en stærk kommerciel profil med stor fokus på forretningsudvikling og med gode samarbejds- og kommunikationsevner samt et stort drive og engagement, og det mener vi, at vi har fået i Ian Marko Fog, som kommer med ledelseserfaring fra flere år som ligatræner og som tidligere administrerende direktør hos vores kolleger i TMS Ringsted og med et enormt håndboldnetværk, lyder det fra Kurt Sonne Thomsen.

Et liv med håndbold

Mors-Thy Håndbolds kommende direktørs meritter er mange. Som spiller har håndbolden ført ham til klubber som tyske Gummersbach, Nordhorn og spanske Ciudad Real, derudover har Fog 130 kampe for det danske A-landshold. Som træner har Ian Marko Fog huseret i OV Helsingborg, Nordsjælland Håndbold, Team Sydhavsøerne og senest i GOG. Desuden har han virket som håndboldagent og ekspertkommentator på tv og to år som administrerende direktør i TMS Ringsted.

- Jeg er utrolig stolt over at starte i rollen som administrerende direktør i Mors-Thy Håndbold. Jeg har været igennem et meget grundigt ansættelsesforløb, og har derigennem fået et særdeles godt indtryk af bestyrelsen samt den måde klubben er drevet på. Der er en flot opbakning lokalt, og fra sidelinjen har jeg set imponerende sportslige resultater med en enorm talentmasse blandet med rutinerede kræfter, siger Ian Marko Fog og fortsætter:

- Jeg føler mig godt rustet efter en lignende stilling i TMS Ringsted, hvor jeg havde stort ansvar og har gjort mig vitale erfaringer i en fantastisk klub. Min primære opgave bliver en innovativ vækstplan til økonomien, så vi stadig kan konkurrere på øverste niveau i en af de stærkeste ligaer i verden, og så glæder jeg mig virkelig meget til at opleve den fantastiske stemning på ”Bette Balkan” og møde alle involverede i klubben, lyder det fra Ian Marko Fog.

Ian Marko Fog bosætter sig lokalt.