Victor og Svane.JPG (2)
Marcus Dahlin.jpg

Ingen drømmestart på slutspillet

Det blev ikke til den start på slutspillet, som de fleste Mors-Thy-tilhængere havde håbet på - aftenens kamp mod medaljeaspiranterne fra TTH Holstebro endte nemlig med et nederlag på 20-27. Mors-Thy Håndbold kom skidt fra start og havde umanerligt svært ved at score på gæsternes keeper Torbjørn Bergerud. Stillingen ved pausen var 6-14 i gæsternes favør.
Efter pausen kom de blåklædte bedre med, dog aldrig tættere på end fem mål - og det endte altså med et 7-måls-nederlag i vores første slutspilskamp.

Marcus Dahlin:
- Det var ikke lige den start vi havde drømt om. Vi brænder alt for meget på Bergerud, og det straffer TTH Holstebro ubønhørligt med scoringer i den anden ende. Vi laver kun 6 mål i første halvleg, og det er simpelthen bare for lidt.

Selv om vi har tabt i dag, synes jeg stadig at vi har muligheder ifht. at gå videre. Nu skal vi møde BSV og Ribe-Esbjerg HH, som begge er hold der ligger godt til os, og som vi har haft gode kampe og resultater mod i grundspillet.

Assistenttræner Jonas Degnbol:
- Vi kommer rigtigt skidt ud til kampen - jeg havde sådan håbet på, at vi havde set et andet Mors-Thy-hold, men vi spiller krampagtigt, uden tempo og uden det tryk, som vi kan lægge. Måske var det slutspilsnerver, jeg ved det ikke…

TTH Holstebro er et godt hold, og vi skal ramme topniveau for at slå dem - det gjorde vi desværre ikke i dag, og det var ærgerligt med så mange veloplagte tilskuere i hallen. Men vi graver os ikke ned pga. det her nederlag - jeg synes, at vi følger godt med de sidste 15 minutter i første halvleg og i anden halvleg spiller vi lige op med TTH Holstebro. Vi har et tæt kampprogram, så det kan ikke betale sig at tænke for meget over den her kamp. Nu tager vi til BSV på lørdag, som også er et fantastisk godt hold, så vi skal være klar fra start, og så håber vi selvfølgelig at en masse fans tager turen til Silkeborg og hjælper os på vej.

Slutspil 888ligaen, 1. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 20-27 (6-14)

Målscorere:
Marcus Dahlin 7
Stefan Nielsen 3 (2)
Nickolei Jensen 2
Allan Toft Hansen 2
Henrik Tilsted 2
Christoffer Cichosz 1
Mads K. Andersen 1
Lasse Justesen 1
Nicolai Sommer 1

Tilskuertal: 1.626

Næste kamp: Slutspil 888ligaen, 2. runde:
Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 15. april kl. 18.00 i Jysk Arena

Husk at Bette Balkan arrangerer bus til kampen - kontakt Søren tlf. 20 26 11 83.