Tøffe og Warrer.JPG

Ingen semifinaleplads til Mors-Thy Håndbold

Efter dagens nederlag til Aalborg Håndbold står det klart, at Mors-Thy Håndbold ikke bliver en af de fire semifinalister i dette års DM-Slutspil. Kampen mindede på mange måder om kampen på Mors i første slutspilsrunde. Med Aalborg Håndbold i teten i størstedelen af kampen, og Mors-Thy Håndbold lige-ved-og-næsten i anden halvleg.

Mors-Thy Håndbold fik en fornuftig start på kampen, og første halvleg forløb fint de første 24 minutter, hvor stillingen var 14-12 - bl.a. Victor Norlyk og Jacob Tøfting Jensen i målet gjorde god figur. Herefter var en blanding af brændte chancer og tekniske fejl årsagen til, at Mors-Thy Håndbold gik til pausen bagud 21-15.

Fra anden halvlegs start var der fart på scoringerne, og således scorede hjemmeholdet deres mål nummer 30 efter 40 minutters spil. Viktor Warrer blev skiftet tilbage i målet, og den store målmand havde flere flotte redninger, og samtidig spillede Mors-Thy Håndbold 7-mod-6, og det havde Aalborg Håndbold svært ved at løse. Mod kampens slutning var vi tæt på ved 36-33, men med kun en enkelt scoring i de sidste 3,5 minutter, lykkedes det ikke at hente hjemmeholdets føring.

Dermed er det ikke længere muligt at hente Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold, som sammen med GOG og Bjerring-Silkeborg skal spille semifinaler.

Tak for opbakningen til alle de medrejsende fans fra Bette Balkan.

HTH Herreligaen DM-Slutspil, 5. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 38-34 (21-15)

Udvisninger: Aalborg Håndbold 1, Mors-Thy Håndbold 1

Stillinger undervejs: 0-1, 2-2, 6-4, 10-7, 13-11, 16-12, 23-16, 27-19, 31-23, 32-27, 35-31, 36-33

Tilskuertal: 4.057

HTH Herreligaen DM-Slutspil, 6. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold