Victor og Svane.JPG (2)
Hess.jpg (1)

Jacob Hessellund: Vi går selvfølgelig efter at vinde

Det spidser til i Primo Tours Ligaen, og med seks spillerunder tilbage er der vitale point på spil i samtlige kampe og for samtlige hold. Det er i høj grad også situationen fredag aften, når Mors-Thy Håndbold og Nordsjælland Håndbold tørner sammen i et brag af en kamp i Thy Hallerne.

Mors-Thy Håndbold kommer med en frisk storsejr over KIF Kolding i bagagen, mens dagens gæster hentede det ene point i et drama mod Fredericia HK i sidste uge. Vi spiller om point for en plads blandt de otte bedste hold i Danmark, mens Nordsjælland Håndbold spiller for at bevare retten til at spille ligahåndbold i den kommende sæson - pt. har de syv point og med tre point op til konkurrenterne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Mors-Thy Håndbolds Jacob Hessellund forventer en fed kamp.

- Vi har bragt os selv i en situation, hvor de sidste seks kampe bliver en finale hver gang. Det bliver en fed kamp med to hold, der begge har rigeligt at spille for, og vi skal nyde at spille de her kampe, hvor der er noget på spil hver gang. Vi glæder os, men vi er bevidste om, at det ikke bliver ”a walk in the park”. Nordsjælland Håndbold kommer med en mission, og det er at jagte os. De har spillet godt og har hentet en del point på det sidste. Jeg synes, at de har rykket sig, og det bliver helt sikkert en anderledes kamp end den første, lyder det fra Hess, som fortsætter:

- Det bliver en spændende udfordring, og vi skal vise, at vi er favoritter i den kamp og kunne bevise overfor os selv, at hvis vi vil i det slutspil, så skal vi kunne magte opgaven og vinde sådan en kamp på hjemmebane.

Respekt og ydmyghed

- Der er ingen tvivl om, at Nordsjælland Håndbold har en god startsyver med især nogle dygtige bagspillere. Kasper Kisum og Jesper Dahl er svære at have med at gøre, når de rammer den, så dem skal vi have et øje på, og ellers er de godt besat med en masse unge, talentfulde spillere. Det bliver dagsformen, der bliver afgørende, og vi går ind til kampen med ydmyghed og respekt for opgaven - og selvfølgelig går vi efter at vinde, slutter Jacob Hessellund.

Primo Tours Ligaen, 21. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold
Fredag d. 21. februar 2020 kl. 19.30 i Thy Hallerne

Dommere: Mads Hansen og Martin Gjeding
Observatør: Jørgen Svane Sørensen

Billetter til kampen: https://shop.morsthy.dk/kampe

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth