Victor og Svane.JPG (2)
U21.jpg (1)

Januar er landsholds-måned

Januar er lig med landsholds-bold. Mest opmærksomhed er der på de hold, der skal til EM i Kroatien d. 12. - 28. januar. Ud over A-landsholdene, er der også aktivitet på diverse B- og U-landshold, og Mors-Thy Håndbold er repræsenteret på det danske U21-landshold i form af Kasper Lindgren, Nicklas Graugaard og Frederik Tilsted, som har sendt en lille hilsen hjem fra La Santa Sport, hvor de er på træningslejr:

- Vi mødte ind i Ishøj den 4. januar, hvor der var løbe- og styrketest. Vi rejste til Lanzarote den 5. januar, hvor det har stået på hård træning og mange bøffer fra buffeten. Vi er alle ved godt mod endnu - vi håber dog på noget mere sol de kommende dage, så pool-kongen Nicklas kan få slikket lidt sol.

Også Erik Toft er afsted i sit lands tjeneste, han har nemlig været til landsholdssamling med det norske B-landshold, som har været samlet i Sandefjord:

- Vi er på samling i Sandefjord indtil den 7. januar. Vi har ikke trænet med A-holdet, da de jo spiller turnering i Frankrig. Vi har spillet en træningskamp mod Runar fra 1. division, og det har været hyggelig at træffe gamle holdkammerater igen - og også godt at få trænet håndbold igen efter en dejlig juleferie.

Erik støder til træningen i Mors-Thy Håndbold i den kommende uge, mens Lindgren og Nicklas rejser direkte fra den ene træningslejr til den anden fra Lanzarote til Porto Santo.