Victor og Svane.JPG (2)
Porto Santo (11).JPG

Januar-træningslejr på Porto Santo

Igen i år er spillertruppen tjekket ind på den lille ferie-ø Porto Santo, som ligger nordøst for Madeira, hvor en uges træningslejr skal være med til at optimere styrke, løb og håndboldspil forud for de afgørende kampe, der venter Mors-Thy Håndbold i de kommende måneder.

I samarbejde med Primo Tours har trænergruppen med cheftræner Søren Hansen i spidsen lagt et hårdt og udfordrende program for den 18-mand store trup, som er suppleret af et par spillere fra Talenttruppen.

Udover fire x håndboldtræning, to interne træningskampe, styrketræning og løb har der været masser af alternative aktiviteter, såsom vandretur i bjergene, tennisturnering, mountainbike ligeledes i bjergene, beachvolley, golfturnering og selvfølgelig fodbold.

Kasper Lindgren: - Det er dejligt at komme ud af de faste rammer, som det ville være, hvis vi trænede i hallen og i styrkecentret derhjemme.

Vi har haft en del haltræninger, ligesom vi har lavet en masse håndbold-relateret træning, og derudover nogle sjove alternative ting, som både har været fysisk træning, men som også fungerer som social lim, fordi vi får set hinanden i forskellige situationer, som vi ikke oplever derhjemme.

Det er mere intenst, når man er så meget sammen, så udover det træningsmæssige udbytte, er der også en social gevinst ved en tur som denne. Håndboldmæssigt får vi forhåbentligt lagt nogle lag på i forhold til før julepausen, ligesom en af hovedtemaerne har været at lægge på fysisk, så vi står stærkt til de resterende kampe i Herre Ligaen.

Fredag d. 1. februar kl. 19.00 tager Mors-Thy Håndbold hul på 2019 med ligakampen mod TTH Holstebro i Gråkjær Arena. Bette Balkan arrangerer bus til kampen - tilmelding hos Jacob Mehl tlf. 60 80 41 33. Billetter købes her: https://shop.tthholstebro.dk/kampe/20190201

Kan du ikke vente med at se Mors-Thy-drengene i aktion, så møder vi Ribe-Esbjerg HH og Jan Paulsen i en træningskamp på mandag d. 21. januar kl. 15.00 i Holingcentret i Herning.