Victor og Svane.JPG (2)
Dolberg (2).jpg

Jens Dolberg stopper i Mors-Thy Håndbold

Til sommer udløber lejeaftalen mellem Jens Dolberg og Mors-Thy Håndbold, og den 21-årige hårdtskydende bagspiller skal derefter ud på nye håndboldeventyr.

Sportsdirektør i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, har kun positive ord om Jens Dolberg:

- Dolberg har været et dejligt bekendtskab for Mors-Thy Håndbold. Ud over at være en god fyr, så har han udført sin håndboldrolle til ug, og han har udviklet sig og bygget på både den offensive og den defensive del. Så her kan man virkelig tale om vellykket integration med en tilflytning til Mors, engagement i ungdomshåndbold - ja, han har endda fundet sin bedre halvdel her, lyder det fra Henrik Hedegaard, som ønsker Dolberg held og lykke på hans videre færd.

Jens Dolberg ser frem til nye udfordringer:

- Det har været dejligt at være i Mors-Thy Håndbold. Klubben har budt mig velkommen fra starten, og det har været let at falde til. Klubben har en fed kultur med mange unge spillere, hvor man har rig mulighed for at udvikle sig, hvilket var grunden til, at jeg skiftede hertil - og grunden til, at jeg nu skal videre - så alt i alt har det været perfekt for mig at være i Mors-Thy Håndbold. Jeg glæder mig til det det nye, men først skal der sluttes ordentligt af i den blå trøje, siger Jens Dolberg.

Jens er personligt sponseret af Thisted Forsikring.