Victor og Svane.JPG (2)
IMG_4452.JPG

Jensen og Justesen stopper i Mors-Thy Håndbold efter denne sæson

To sæsoner blev det til i Mors-Thy Håndbold - i hvert tilfælde i denne omgang - for både Nickolei Jensen og Lasse Justesen, som begge kom til Mors-Thy Håndbold forud sæson 16/17. Klubbens samarbejde med de to stopper pr. 30. juni 2018.

Sportschef Henrik Hedegaard: - Vi hentede Lasse og Nickolei fra hhv. HC Midtjylland og Skive fH til Mors-Thy Håndbold sidste sæson. De er begge et par gode fyre, som vel nok er blevet en smule klemt, fordi andre spillere på deres positioner ganske enkelt har præsteret på meget højt niveau. Mors-Thy Håndbold takker begge for indsatsen i den blå trøje og ønsker held og lykke fremover.

Nickolei Jensen: - Det har været en fin tid i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg har lært en masse gode mennesker at kende både i og omkring klubben. Jeg har haft nogle gode oplevelser og er blevet nogle erfaringer rigere her i Mors-Thy Håndbold, som f.eks. mit første slutspil i sidste sæson. Det håber jeg at vi kan gentage i år, så jeg kan slutte godt af med holdet.

Lasse Justesen: - Jeg har været glad for min tid i Mors-Thy Håndbold, og det har været sjovt at opleve den sublime opbakning på vores hjemmebaner og sågar også på udebane. Mors-Thy Håndbold er klub med en god kultur, som det har været fedt at være en del af.