Victor og Svane.JPG (2)
Jonas Degnbol.JPG

Jonas Degnbol i Mors-Thy Håndbold til 2019

Assistenttræneren fortsætter sammen med Søren Hansen

For mindre end fem måneder siden skrev Jonas Degnbol under på sin første kontrakt med Mors-Thy Håndbold, og allerede nu har han underskrevet en ny. De to parter er nemlig så glade for hinanden, at de har valgt at forlænge aftalen med yderligere to år.

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: ”Vi tog lidt af en chance, da vi lavede aftalen med Jonas op til denne sæson, da han aldrig har været træner på højt niveau. Men på den relativt korte tid, som Jonas har været i Mors-Thy Håndbold, har han vist os at vi har valgt rigtigt. Jonas kommer med en masse værdifuld erfaring fra sine mange år som spiller på topplan, og ud over at være vellidt og værdsat af både spillere og ledere i klubben, så byder han også ind med en masse både til spillere og til Jan Paulsen. Vi er overordentligt tilfredse med at vores trænerteam er på plads for de kommende sæsoner, så vi nu kan gå i gang med at sammensætte næste sæsons spillertrup. ”

Jonas Degnbol: ”Jeg er glad for at kunne fortsætte i Mors-Thy Håndbold. Jeg kan godt lide kulturen her i klubben - sammenhold, opbakning i en fyldt hal og den der familie-agtige følelse - det minder meget om den håndboldkultur jeg er vokset op med. Og så nyder jeg at være sammen med Jan Paulsen, som jeg har lært meget af i min første tid her, og samtidig glæder jeg mig til at skulle arbejde sammen med Søren Hansen, som jeg kender igennem TTH Holstebro.

Der venter en stor opgave ifht. at løfte det store stykke arbejde, som Jan har gjort heroppe, og der er naturligvis masser af ting, som vi skal bygge videre på, mens der også kommer til at ske forandringer. Jeg ser frem til de kommende to år og er sikker på at det bliver spændende. Men først så skal denne sæson spilles og afsluttes ordentligt, og jeg og holdet vil gøre alt for, at det sker. ”

 

Jonas Degnbol, født: 22. juli 1976
Bosat i Holstebro. Gift med Line - sammen har de Marius og Sigurd og en lille pige på vej.