Victor og Svane.JPG (2)
hhk.jpg (2)

Jonas Degnbol stopper i Mors-Thy Håndbold

Heino Holm Knudsen ny liga-assistent

Aftalen var på plads, men et civilt jobtilbud kom i vejen for samarbejdet mellem assistenttræner Jonas Degnbol og Mors-Thy Håndbold, og klubben har derfor været på træner-jagt og fundet en fuldgod erstatning i Heino Holm Knudsen, som de fleste nok kan nikke genkendende til som modstander i adskillige ligakampe i Mors-Thy Håndbolds historie.

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: ”Det var lidt af en mavepuster, da Degnbol fortalte om sin situation, og vi er ærgerlige over at han stopper, for han er en supergod og meget vellidt fyr, som har masser at bidrage med, men vi har naturligvis fuld forståelse for hans ønske. Heino Holm Knudsen stod øverst på vores ønskeliste, og det er med en god følelse i maven, at vi har indgået en 1-årig aftale med ham som assistent for Søren Hansen.”

Jonas Degnbol: ”Jeg er blevet tilbudt et job, som jeg kan se mig selv i mange år frem, og det er desværre ikke foreneligt med assistent-jobbet i Mors-Thy Håndbold. Jeg er ked af at skulle stoppe, for jeg har været glad for at være her, og det har været sjovt at arbejde med en flok ambitiøse drenge. Mors-Thy Håndbold er en fantastisk klub med god opbakning fra både sponsorer og fans, som det har været fedt at være en del af, og det er vemodigt at sige farvel - men når det så er sagt, så er jeg glad for, at der er fundet god løsning med Heino.”

Heino Holm Knudsen: ”Ind imellem kommer der nogle ting som udfordrer livet, som simpelthen er for interessante at lade passere, og det her var helt klart en af dem for mig. Der er tre faktorer, som har spillet ind: Udfordringen, klubben og dens fundament af solidt ungdomsarbejde og plads til unge spillere og sidst med ikke mindst samarbejdet med Søren Hansen - det har ligget i luften, at vi skulle lave noget sammen, og at muligheden kommer i Mors-Thy Håndbold er helt perfekt. Ingen af os har prøvet det her tidligere som hhv. chef- og assistenttræner på højeste niveau, så vi skal finde vores helt egen måde at gøre tingene på, og det bliver spændende at arbejde med det enorme potentiale, der er i truppen. Jeg har en forventning og en forhåbning om, at vi formår at videreføre det gode arbejde, som Jan, Jonas og ikke mindst spillerne har gjort i de seneste sæsoner, og så må vi se hvor langt det rækker.”

Heino Holm Knudsen, født: 28. januar 1979. Bosat i Holstebro. Gift med Mette - sammen har de Mikkel og Jeppe.
Uddannet grafiker. Lærer på Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole.
Tidligere assistenttræner i Lemvig-Thyborøn. Tidligere klubber: Ikast, AAB Håndbold, Århus Håndbold, Team Tvis Holstebro, Viborg HK, HC Midtjylland.