Victor og Svane.JPG (2)
Jonas Gade.jpg

Jonas Gade: Dejligt at vi selv kan afgøre det

Med gårsdagens sejr på 33-28 over Nordsjælland Håndbold sneg Mors-Thy Håndbold sig op på ligaens 8. plads, som jo bekendt er lig med slutspil. Og selv om der naturligvis var plads til at glæde sig over både resultat og avancement til Top 8, så manede cheftræner Søren Hansen til besindighed efter kampen.

- Vi vidste, at det ville blive en svær kamp og at vi skulle slå til, når chancen bød sig. Vi formår at holde hovedet koldt, selvom vi flere gange er bagud med to mål - en rigtig holdsejr, hvor drengene kæmpede og alle bød ind.

Top 8
- Det er fedt at bevæge sig ind i top 8, men det er også fuldstændigt ligegyldigt at være her nu, hvis vi ikke er der efter 26. spillerunde. Vi ved udmærket, at det nok bliver afgjort i sidste spillerunde, for resultaterne i ligaen er helt umulige at forudsige. Vi er bevidst om, at hver kamp fra nu er en finale, og at dagsformen kommer til at være afgørende, så det er for tidligt at juble over noget som helst.

Gade: Vi har et godt program
Mors-Thy Håndbolds Jonas Gade spillede endnu en god kamp i den blå trøje - i går udmærkede vores stærke højre back sig med fire mål, adskillige assists og en bundsolid forsvarspræstation.

- Det var en spændende kamp for os med muligheden for at spille os i Top 8. Nordsjælland Håndbold skulle helst have point .De kæmpede med næb og klør og var med langt hen i kampen, men vi blev ved med at pumpe dem, og vores forhåbninger om, at de ville køre træt, holdt stik. Vi fik dem ganske enkelt tappet for energi og kunne trække fra til sidst i kampen. Vi har spillet godt og med fysisk overskud det sidste stykke tid. Nu venter nogle vigtige kampe mod Århus Håndbold, Skanderborg Håndbold og SønderjyskE Herrer, hvor det er vigtigt, at vi fortsætter med at spille, som vi har gjort. Vi har et godt program, og vi kan selv afgøre det, om det fortsat skal være top 8 for vores vedkommende, og det er en god følelse.

Primo Tours Ligaen, 21. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold 33-28 (17-17)

Målscorere:
Emil Bergholt 8
Bjarke Christensen 8 (3)
Jonas Gade 4
Erik Toft 3
Jacob Hessellund 3
Frederik Tilsted 2
Kasper Lindgren 2
Allan Toft Hansen 1
Jens Dolberg 1
Marcus Dahlin 1

Stillinger undervejs: 0-1, 3-3, 6-5, 9-7, 10-10, 12-14, 15-15, 17-18, 19-20, 24-22, 27-23, 30-24, 32-27

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, Nordsjælland Håndbold 3
Direkte rødt kort: Allan Toft Hansen, Mors-Thy Håndbold

Tilskuertal: 1.226

Dommere: Mads Hansen og Martin Gjeding
Observatør: Jørgen Svane Sørensen

Kommende kamp:
Santander Cup 5. runde: Aalestrup IF 3. div. - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 24. februar 2020 kl. 19.45 i Aalestrup Idrætscenter
Entré kr. 20,-