Victor og Svane.JPG (2)
Gade_Dahlin (2).JPG

Jonas Gade: Det var sindssygt fedt at vinde sådan en tæt kamp

Reaktioner fra Søren Hansen og Jonas Gade

Søren Hansen:
- Det blev, som vi havde ventet - tæt og intenst hele vejen igennem. Det var ikke kønt, men der var alligevel nogle taktiske finesser i spil, som blev kampafgørende. Vi brænder for mange chancer i første halvleg, og havde vi været lidt skarpere, så kunne det måske være blevet et mere roligt opgør.

Der var nogle flotte individuelle præstationer: Jonas Gade rammer en fantastisk kamp mod sin gamle klub, Lindgren styrer forsvaret, da vi går i 5-1, som måske bliver afgørende i slutfasen, og så tager Erik Toft ansvar med en flot anden halvleg. Og helt generelt var det fedt at mærke drengenes omstillingsparathed og mentale tilstand i en kamp som den her, som hele tiden bølger frem og tilbage.

Jonas Gade spillede en stor kamp mod sin tidligere klub, hvor han har spillet alle sine senior-år, så kampen var en helt speciel (og dejlig) oplevelse:

- Det er specielt, at de kammerater, man har gået op af i mange år, nu er modstandere. Jeg kender jo dem alle sammen, og også rigtigt mange af klubbens fans. Jeg havde et par infights med bl.a. Mads Thymann, som er min gode ven, men sådan er det, og det er selvfølgelig glemt efter kampen. Det var sindssygt fedt at vinde sådan en tæt kamp og sindssyg stemning i hallen, siger Jonas Gade og svarer videre på spørgsmålet, om det her var hans gennembrud i den blå trøje:

- Det ved jeg ikke, men det har været en udfordring i min første tid heroppe. Det tager tid at lære nye medspillere, løbebaner mm. at kende, men jeg synes, at jeg er begyndt at spille bedre. Jeg har sagt til mig selv, at det er proces, og jeg bare skal klø på, så kommer det forhåbentligt på et tidspunkt - og det var fint i dag (onsdag). Det var rart at vise folk, at jeg godt kan spille håndbold, lyder det afslutningsvist fra Jonas Gade.

Primo Tours Ligaen, 14. runde: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold 29-27 (14-14)

Målscorere:
Jonas Gade 6
Erik Toft 5
Frederik Tilsted 5 (1)
Jacob Hessellund 3
Lasse Pedersen 3
Emil Bergholt 2
Jens Dolberg 2
Mads Hoxer Hangaard 2
Allan Toft Hansen 1

Stillinger undervejs: 0-1, 4-2, 5-6, 8-7, 11-11, 12-13, 16-15, 18-16, 19-21, 22-21, 24-22, 25-25, 27-27

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, Lemvig-Thyborøn Håndbold 7
Direkte rødt kort: Marcus Dahlin, Mors-Thy Håndbold

Tilskuertal: 1.224

Dommere: Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Nygaard

Kommende kampe:
Primo Tours Ligaen, 15. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 8. december kl. 14.00 i thansen Arena  

Billetsalg til kampen: https://fairbillet.dk/t327/FHK_-_Mors-Thy_Håndbold

Bette Balkan arrangerer bustur for alle til kampen i Fredericia. Kontakt Jacob Mehl på tlf. 6080 4133, hvis du vil med på turen.