Victor og Svane.JPG (2)
Jubel (5).jpg

Julefreden sænker sig

…. Ikke i Mors-Thy Håndbold! I hvert fald ikke før den 22. december, når den sidste i en række af fem december-kampe er afviklet. Udover de fire kampe i Herre Håndbold Ligaen, er Mors-Thy Håndbold et af otte tilbageværende hold i Santander Cup, hvor Aalborg Håndbold gæster Sparekassen Thy Arena | Mors.

- Vi går en travl tid med masser af fede kampe i møde. Vi spiller fem kampe i december, hvoraf de fire er på vores fantastiske hjemmebaner, og vi glæder os til at tage imod en masse glade håndboldfans i Thy Hallerne og i Sparekassen Thy Arena | Mors, lyder det fra Hans Peter Jarl Madsen.

I forbindelse med 1/4-finalen i Santander Cup forsøger Mors-Thy Håndbold at gå lidt andre veje med et førkamp-arrangement for alle med mulighed for at købe en Mors-Thy Håndbold-platte med lokale lækkerier og drikkevarer samt indlæg ved Cheftræner Søren Hansen og Chefredaktør John Jäger fra TV2 Sport.

- Det er en ekstrem vigtig kamp for Mors-Thy Håndbold, og vi vil gerne lave noget hype omkring den og forhåbentligt trække en masse mennesker i hallen, forklarer Hans Peter Jarl Madsen og fortsætter: - Vi håber naturligvis, at folk vil benytte sig af muligheden for en lækker menu inden kampen, når de alligevel skal i hallen og se håndbold.

Salg af Mors-Thy Håndbold-platten og billetsalget til Santander Cup-kampen skydes i gang mandag d. 26. november kl. 12.00 på https://shop.morsthy.dk/
Se kampplakaten

Program for hjemmekamp i Sparekassen Thy Arena | Mors tirsdag den 18. december 2018
Kl. 18.30: Spisning: Mors-Thy Håndbold-platte tilkøbes på https://shop.morsthy.dk/ kr. 125,-
Pep-talk v/ Chefredaktør TV2 Sport John Jäger
kl. 19.45: Cheftræner Søren Hansen
Kl. 20.30: Kampen mod Aalborg Håndbold starter

Sidste mulighed for at tilkøbe spisning er onsdag d. 5. december kl. 12.00.

Kampprogram december:
5. Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
8. GOG Håndbold - Mors-Thy Håndbold kl. 16.00 i SU`VI:T Arena
14. Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted kl. 19.30 i Thy Hallerne
18. Mors-Thy håndbold - Aalborg Håndbold kl. 20.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors (Santander Cup)
22. Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg kl. 16.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors