Victor og Svane.JPG (2)
DR7A0912.jpg

Justesen: Vi tror på, at vi kan vinde!

Når Mors-Thy Håndbold går på banen i Den Runde Hal tirsdag aften er det med 8 kampe i træk uden nederlag - en præstation som ikke tidligere er set i klubbens historie som ligahold. Rekorden kan udbygges yderligere med en sejr eller et uafgjort resultat mod HC Midtjylland. Da de to hold krydsede klinger første gang i sæsonen, løb HC Midtjylland med en sejr på 17-24, efter en kamp hvor Mors-Thy Håndbold var i teten hele første halvleg og var med i kampen efter 45 minutters spil. Til gengæld stak gæsterne af og vandt det sidste kvarter med hele 9-2.

Lasse Justesen står overfor sine tidligere holdkammerater, da han kom til Mors-Thy Håndbold fra netop HC Midtjylland forud for denne sæson:
- Jeg glæder mig til kampen - det er altid sjovt at spille mod sine tidligere holdkammerater. Stemningen i truppen er positiv, og det er fedt at være i en stime som vi er nu - det giver tro på os selv, og vi tager også til Herning i morgen med troen på at vi kan vinde.

HC Midtjylland er et godt hold med styrke i deres gode skytter. Vi så dem senest i deres kamp mod topholdet fra Aalborg Håndbold, hvor ikke ret meget fungerede for dem, men dermed ikke sagt at det bliver en nem kamp! Det kunne vi se i den omvendte kamp, hvor vi var fint med i starten, men havde meget svært ved at score især i den sidste del af kampen. Men vi går efter de to points, lyder det fra Juste.

Den nuværende placering som nr. 6, al snakken om slutspillet og den øjeblikkelige succes er ikke steget Mors-Thy-drengene til hovedet, nærmest tværtimod:
- Vi tager stadig en kamp ad gangen, og jeg tror at det er det gode ved vores trup; at selv om det går supergodt, så er det ikke steget os til hovedet, men vi arbejder videre, og det skal vi fortsætte med.

I morgen skal vi have fokus på vores forsvarsspil - kan vi fortsætte takterne fra 2. halvleg mod BSV, så vil det være rigtigt godt. Og så skal vi have lirket deres forsvar op. Det havde vi som sagt lidt problemer med i vores sidste møde, og det håber jeg at vi kan få løst i morgen, siger Juste og fortsætter med en opfordring:

- Jeg synes, at folk skal tage turen til Herning og hjælpe os på vej mod slutspillet. Vi kan virkelig mærke det pres, som vores tilhængere lægger på dommere og modstander, og det giver os bare noget ekstra, når vi er på banen. Opbakningen har været helt eminent i de sidste kampe mod Skanderborg og BSV, og den må meget gerne fortsætte på samme måde i morgen, lyder det afslutningsvist fra Lasse Justesen.

Og mon ikke en del Thy- og Morsingboer følger Lasses opfordring og møder op til opgøret i Den Runde Hal i morgen? EUC Nordvest har i hvert fald gjort alvor af det - uddannelsesinstitutionen har nemlig pt. 35 elever til Håndbold-DM for handelsskoler i Holstebro, og EUC Nordvest har sørget for transport og billetter til kampen i Herning for alle deltagende elever. Vi ses i Herning!

 

888ligaen, 21. runde: HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 28. februar kl. 19.00 i Den Runde Hal i Messecenter Herning

Billetter kan købes her: http://shop.hcmidtjylland.dk/kampe/Hcm-mth-280217

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.

Optakt fra HC Midtjylland: http://hcmidtjylland.dk/nyheder/optakt-saesonens-hidtil-vigtigste-kamp/