Victor og Svane.JPG (2)
Nils.JPG

Jyske Bank Mors Arena

Mors-Thy Håndbold holder til i hhv. Thy Hallerne og Jyske Bank Mors Arena. I spidsen for sidstnævnte står Nils Pedersen, mangeårig håndboldspiller og tidligere ligaspiller i bl.a. Mors-Thy Håndbold - faktisk træner han stadig med ind imellem, når Jan Paulsen kalder og arbejdet tillader det.

Hvad betyder det for JBMA at have Mors-Thy Håndbold tilknyttet?

- Det betyder rigtigt meget både for stedet her og generelt for Mors og Thy. Mange mennesker forbinder arenaen med Mors-Thy Håndbold - også folk udefra ved at ligaholdet har hjemmebane her - og det er bestemt en positiv association. I det daglige når spillerne er her og f.eks. har pause mellem to træningspas, så er der god tid til en snak med børnene fra skolen eller nogle af de andre brugere, der er her. Det giver noget liv, når de er her, og jeg fornemmer, at de føler sig godt tilpas og har et tilhørsforhold til stedet, og det giver god værdi for arenaen.

Hvad kan JBMA tilbyde?

- Vi kan stort set tilbyde alt! Lige fra små fester til kæmpestore arrangementer som fylder begge haller: Fødselsdag, konfirmation, barnedåb, bryllup, jubilæum, åbent hus, konferencer, møder, foredrag, messer, udstillinger, legeland, koncerter og alle former for idrætsarrangementer. Den ene dag huser vi et eftermiddagsmøde for fem personer, den næste dag er der 1.500 til håndbold. Vi har gode lokaler til hvad end, folk ønsker - og vi er fleksible ifht. at få tingene til at lykkes.

Hvordan er en rigtig god dag i arenaen?

- Dem er der heldigvis rigtigt mange af. Det er jo altid rart at høre, når folk er tilfredse, men det er ligeså rart, når folk fortæller os, hvad der ikke fungerer, så vi kan forsøge at rette op på det - det er en god følelse, når noget er ændret og vores brugere er tilfredse. For mig er det lige så vigtigt med de små detaljer, som når alt lykkes til en koncert med 2.500 tilskuere.

Det allervigtigste er, at JBMA er et godt sted at være, og at folk skal føle sig velkomne og et sted hvor forældre er trygge ved at sende deres børn hen. Og så vil jeg naturligvis gerne, at der sker noget her - flere foreninger skaber mere liv - og dét er målet. Jyske Bank Mors Arena skal være ”alles sted”.