DR7A6769.JPG

Kæmpe holdpræstation bag sejr over KIF Kolding

Sent lørdag eftermiddag kunne Mors-Thy Håndbold juble over to af de gode point, da bundproppen KIF Kolding blev besejret med 33-27. Med en kolossal opbakning i ryggen fik Mors-Thy Håndbold vendt en helt lige første halvleg til sejr i sæsonens første returopgør. De blå var uden Frederik Tilsted, der var stødt til Kasper Didriksen og Mads Thymann på skadesbænken, til gengæld var Henrik Toft Hansen tilbage, dog kun i forsvars-enden.

Mors-Thy Håndbold bragte sig foran 2-0 og 4-2. KIF Kolding fulgte med, og Erik Toft bragte sit hold foran 4-5, inden Marcus Midtgaard sørgede for endnu en blå føring. Så var det gæsterne, der fik momentum og trak fra til 7-10 og 9-12, inden Rasmus Houmøller, Kristoffer Vestergaard og Marcus Midtgaard stod for udligning og kæmpe jubelbrøl ved 12-12. Mors-Thy Håndbold var tilbage på sporet, og det blev til føring ved 15-14, inden Sander Øverjordet i absolut sidste sekund udlignede til pausestillingen 15-15.

Mors-Thy Håndbold startede anden halvleg bedst, og 4 mål i træk og 19-16 efter 34 minutter tvang KIF-træner, Kristian Kristensen, til at tage timeout og gå i 7-mod-6. Det gjorde ingen forskel for de blå, som kværnede videre med lynhurtige Malthe Bull til første firemålsføring til 22-18 efter 40 minutters spil. Den blev øget til fem mål ved det smukkeste samspil mellem 2 x Norlyk til 24-19.

Defensiven stod bundsolidt, og Rasmus Henriksen tog fra i målet. Henrik Tilsted var sikkerheden selv på straffekast, og han udnyttede sit fjerde af slagsen til 28-22 efter 52 minutter. Kasper Lindgren lukkede kampen til 30-23 med 5 minutter tilbage, inden Marcus Midtgaard, Victor Norlyk og Mads Svane stod bag Mors-Thy Håndbolds sidste scoringer til 33-27.

Sidst, men så absolut ikke mindst, fik blot 17-årige Gustav Sunesen liga-debut, da han kom på banen i slutningen af 2. halvleg. Stort tillykke, Gustav!

Herreligaen, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding 33-27 (15-15)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, KIF Kolding 2

Stillinger undervejs: 2-0, 2-2, 4-5, 7-10, 12-12, 12-14, 15-14, 15-16, 19-16, 22-18, 24-19, 26-21, 28-22, 30-23

Tilskuertal: 1.540

Herreligaen, 14. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG