Victor og Svane.JPG (2)
Thymann Agesen.JPG

Kæmpe opbakning venter i Aalborg

Der venter en stor aften for Mors-Thy Håndbold og Bette Balkan, når op mod 400 blå fans indtager lægterne til kampen mod Aalborg Håndbold i et stort set udsolgt Gigantium lørdag aften.

- Det er fantastisk, at vi har et hold med Aalborg Håndbolds niveau i Danmark. Aalborg Håndbold er måske et af de 10 bedste hold i verden, men som de selv har udtalt, er de pressede mandskabsmæssigt, og det kan være med til, at vi forhåbentligt kan byde dem op til dans. Jeg tænker, at de har vigtigere kampe end Mors-Thy Håndbold på programmet lige nu, og det kan måske være vores chance for at drille dem lidt, siger Mors-Thy Håndbolds cheftræner Niels Agesen og fortsætter.

- Vi har trænet godt de sidste uger og har jo vundet vores sidste to kampe over hhv. Lemvig-Thyborøn Håndbold og Viborg FH, hvor vi spillede os videre i pokalen, men det vigtigste er, at vi har vist god moral, ærgerrighed og fight, og det skal vi også gøre i Aalborg, hvis vi skal have mulighed for at lave et resultat. Og så er vi bare ekstremt glade for den store opbakning, der venter os i Gigantium. Vi har kæmpestor respekt for at så mange kommer og bakker os op, og vi vil gøre alt for at de kan forlade Aalborg stolte i morgen aften, lyder det fra Niels Agesen.

HTH Herreligaen: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 18. marts 2023 kl. 18.30 i Gigantium
Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen
Observatør: Jens Nybo

Få billetter tilbage på Kampe - Aalborg Håndbold (aalborghaandbold.dk)
Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app