Victor og Svane.JPG (2)
Triatlon.JPG

Kajak, SUP og mini-triatlon på La Santa

Sejr til Primdahl, János og Tilsted i mini-tri'en

Det er blevet tid til første opdatering fra La Santa, hvor Mors-Thy Håndbolds ligatrup er på træningslejr i disse dage. Henrik Tilsted og holdkammeraterne nyder de skønne omgivelser, og dagene går med træning, masser af forskellige aktiviteter og selvfølgelig er der også tid til at nyde det gode vejr i det spanske:

- Vejret hernede er helt fantastisk! Vi starter hver morgen med træning, inden det bliver for varmt. Hen over middag slapper vi af, bader i poolen, hører musik og hygger os - folk bruger tiden som de har lyst til, og vi lærer hinanden at kende på andre måder end blot på håndbolden, forklarer Tilsted.

Og allerede nu har turen budt på en masse gode og anderledes oplevelser, som alle er med til at forme 16/17-truppen:

- Vi har bl.a. roet kajak og igen prøvet kræfter med S.U.P, som vi også prøvede på Cold Hawaii Inland i Thisted, og så har vi konkurreret i en Mini-triatlon, hvor værelserne kæmpede mod hinanden. Mini-tri’en bestod af 400 m. svømning, 16 km. cykling og 4,4 km. løb, og konkurrencen blev vundet af mit værelse med János og Primdahl, som gjorde det så godt i hhv. svømmebassin og på cykel, at jeg nærmest kunne gå over målstregen i løbedisciplinen, og stadig vandt vi med komfortabel afstand til andenpladsen, som blev indtaget af Dahlin, Mads A. og Cichosz, fortæller Henrik Tilsted og beretter videre om en sjov episode med Jens Christian Brauner i hovedrollen:

- Inden mini-tri’en havde Brauner fortalt vidt og bredt om sine fænomenale færdigheder på en cykel, og han var tidligt oppe for at inspicere cyklerne og det hele, og så viser det sig, at han er helt håbløs og taber over to minutter på 16 kilometers cykling ifht. den næst-dårligste cykelrytter på holdet. Samlet tabte Søby, Nickolei J. og Niko P, og de blev ”hyldet” på scenen til Club La Santas legendariske underholdningsshow, Green Team Show, slutter Tilsted.

Mors-Thy Håndbold er i disse dage på træningslejr i ferie- og træningsparadiset Club La Santa på Lanzarote. Turen er et led i forberedelserne til sæson 16/17.