Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Nørbjerg (2).jpg

Kamp mod Ribe-Esbjerg HH og efterfølgende "Afterparty"

Så er det blevet tid til sæsonens sidste kamp i 888ligaen. Vi møder Ribe-Esbjerg HH i Thy Hallerne i den sidste kvalifikationskamp til liga 18/19. Kampen spilles lørdag d. 5. maj kl. 15.00, og billetsalget starter torsdag d. 19. april kl. 12.00.

Billetter kan købes her: http://shop.morsthy.dk/
Vær opmærksom på, at sæsonkort til Jesperhus IKKE er gældende til kampen.

Umiddelbart inden kampen kårer vi Årets Frivillig i Mors-Thy Håndbold, og efter kampen er der i lighed med sidste år Afterparty, hvor vi siger farvel til Henrik Tilsted, Nickolei Jensen, Lasse Justesen og Kasper Larsen, som alle stopper i Mors-Thy Håndbold.

Vi skal også kåre Årets Spiller og Årets Talent, og ligesom sidste sæson er det Thisted Forsikring, som står bag kåringerne. Husk at du kan stemme på Årets Spiller på www.thistedforsikring.dk - spændingen udløses umiddelbart efter kampen. Efter kåringer og farveller er der fri adgang på banen, hvor alle er velkomne, og hvor spillere, trænere mm. vil være til stede og til rådighed for en snak og en selfie.

Der sælges en menu bestående af 2 pølser m/ brød + 1 øl el. vand. Køber du menuen i forsalg på http://shop.morsthy.dk/ er du med i lodtrækningen om en udebanetrøje.

Der er kun én ting at sige: KOM I THY HALLERNE til kamp og efterfølgende et par hyggelige timer med spillere, trænere, sponsorer, frivillige, tilskuere - kort sagt alle i og omkring klubben, hvor vi fejrer sæsonen der er gået.