Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Larsen_1.JPG

Kasper Larsen forlænger sin kontrakt yderligere

Den erfarne keeper er nu på kontrakt til 2020

Mors-Thy Håndbold og keeper Kasper Larsen har forlænget den eksisterende aftale med yderligere to år, så den nu løber til 30/6 2020.

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: ”Historien med Larsen er lidt i stil med Nicolai Sommers - og er helt i tråd med vores strategi om at holde på vores nøglespillere. Både Mors-Thy Håndbold og Kasper har været meget tilfredse med samarbejdet, og derfor har snakken om yderligere forlængelse været helt naturlig. Kasper er på alle måder en god fyr, som passer godt ind hos Mors-Thy Håndbold, og så kan vi jo ikke komme udenom, at han har præsteret på et meget, meget højt niveau i sin tid her, så selvfølgelig var vi interesserede i at beholde Kasper i klubben, og det er er med stolthed og glæde at det er lykkes for os, og vi nu har endnu en af vores stamspillere på plads.”

Kasper Larsen: ”Det var helt naturligt for mig at forlænge aftalen, og det er dejligt at vi har fundet en løsning. Jeg er faldet godt til både på og udenfor banen i Mors-Thy Håndbold, hvor der er god opbakning fra fans og sponsorer - generelt er klubben bare et fedt sted at være.  Sportsligt er det gået godt i denne sæson, og det er fedt at være med til at løfte holdet og have en stor rolle med masser af ansvar - det tiltaler mig og er med til at udvikle mig både sportsligt og menneskeligt. Jeg glæder mig til de kommende sæsoner i Mors-Thy Håndbold og tror på, at med vores trup som indeholder masser af potentiale og stor kontinuitet, så kan vi tage yderligere et step op.”

 

Kasper Larsen, født 18. marts 1989
Højde: 195 cm. Vægt: 90 kg.
Målmandstræner hos SK Århus og Elite Sports Akademi Århus
Uddannet markedsføringsøkonom
Bosat i Århus med kæresten Nanna og sønnen Frederik