Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Larsen.JPG

Kasper Larsen ny anfører i Mors-Thy Håndbold

Efter Christoffer Cichosz’ farvel til den blå trøje efter sidste sæson, skulle der findes en ny anfører for Mors-Thy Håndbold, og valget er faldet på Kasper Larsen. Vores karismatiske målmænd, som kom til klubben forud for sidste sæson.

- Larsen går forrest og har en god status i truppen, hvor han er vellidt og kan snakke med alle. Han har en god indstilling til sin sport og med anførerrollen får han et større ansvarsområde og skal træde lidt mere ud af boksen, lyder det fra Cheftræner Søren Hansen om valget af Kasper Larsen.

For anføreren selv er det en helt ny opgave, som han glæder sig over:

- Jeg har prøvet meget og har været mange steder, men jeg har aldrig været anfører. I år er jeg en af holdets ældste trods mine kun 28 år, og jeg har masser af erfaring som skal bringes videre til de mange unge på vores hold.

Min rolle er at gå forrest, vise vejen og være positiv, men også at have fingeren på pulsen i forhold til mine holdkammerater og hjælpe dem på vej med et klap på skulderen og en god bemærkning, hvis der er brug for det. Det er en fed rolle, som jeg er sikker på vil løfte mig og hjælpe mig i en positiv retning - ikke mindst på det kommunikative plan, hvor jeg jo ikke er den der råber højest, lyder det fra Larsen.

Det er derimod Larsens holdkammerat og nyudnævnte viceanfører Asbjørn Madsen. Om det makkerskab siger Kasper Larsen:

- Asbjørn brænder for det og er den vildeste vindertype. Han er god til at tage over på det verbale, hvor han er meget kontant og byder ind med en masse både før, under og efter kampene. Vi er umiddelbart ret forskellige, men jeg synes at vi supplerer hinanden godt og glæder mig til at se, hvor det bærer os hen, lyder det afslutningsvist fra Mors-Thy Håndbolds nye anfører.

Larsen og Co. spiller sæsonens første kamp på hjemmebane på lørdag d. 9. september kl. 15.30, når HC Midtjylland gæster Sparekassen Thy Arena | Mors. Du kan købe din billet til kampen her: http://shop.morsthy.dk/

 

Min rolle er at gå forrest, vise vejen og være positiv
Kasper Larsen , Anfører , Mors-Thy Håndbold