Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Larsen.JPG

Kasper Larsen stopper i Mors-Thy Håndbold

Efter denne sæson må vi desværre sige farvel til Kasper Larsen. En klausul i Kasper Larsens kontrakt gør det muligt for den dygtige og afholdte målmand at skifte til en anden klub til sommer. Et skifte som Mors-Thy Håndbold selvfølgelig begræder, men samtidig ser på med realistiske øjne.

- Vi siger farvel til en klassespiller og en rigtig god fyr. Det er sket før, og det kommer til at ske igen, for sådan er det at være Mors-Thy Håndbold. Vi skal være stolte af at vi er kommet dertil, hvor vi kan tiltrække spillere af Kaspers kaliber, og vi ønsker Kasper al muligt held og lykke, siger Henrik Hedegaard fra Mors-Thy Håndbold og tilføjer at Mors-Thy Håndbold har fået en økonomisk kompensation for at slippe Kasper Larsen midt i en kontraktperiode.

Kasper Larsen: - Fra dag et er jeg blevet taget godt imod i Mors-Thy Håndbold, og jeg trives godt her både blandt de andre spillere, folk i og omkring klubben og hos tilskuere i Thy og på Mors - det er som at være medlem af et fedt fællesskab, som jeg føler mig hjemme i. Klubben har gode rammer, så vi spillere kan præstere, og i det hele taget kan jeg ikke sætte en finger på noget.