Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren.jpg

Kasper Lindgren inden Aalborg-kampen: Det bliver en svær opgave

Efter nedturen i Skanderborg i går skal Mors-Thy Håndbold forsøge at rejse sig i morgen, når holdet skal på besøg i Aalborg, hvor de forsvarende danske mestre og dette års suveræne vindere af grundspillet venter. Mors-Thy Håndbold har som det eneste hold formået at slå Aalborg Håndbold i Primo Tours Ligaen, så det er med stor sandsynlighed et revanchelystent hjemmehold, der venter.

For Mors-Thy Håndbolds forsvarskrumtap Kasper Lindgren handler det første og fremmest om at rejse sig:

- Vi er et ungt hold, som svinger meget i vores præstationer. Den ene kamp spiller vi elendigt som i går, og den næste dag spiller vi helt fantastisk. Jeg håber meget, at det var vores bundniveau, som vi fik vist frem i går, for så kan det kun gå én vej. Det handler meget om det mentale og om at få rejst os fra det vi leverede mod Skanderborg.

Nu venter Aalborg Håndbold, som allerede har vundet grundspillet med fire spillerunder tilbage, hvilket siger alt om den modstander, vi står overfor. De har mange strenge at spille på, og det bliver en svær opgave både forsvars- og angrebsmæssigt, siger Lindgren.

Tom hal - tom fornemmelse
Kampen i Aalborg bliver ligesom i Skanderborg uden tilskuere på lægterne, og det kommer til at kræve meget af spillerne, mener Kasper Lindgren:

- Jamen, helt ærligt, som er det en tom fornemmelse. Det er som at spille en træningskamp, hvor lydkulissen og stemningen, ja hele set-uppet mangler. Vi er et hold, som rider på den bølge af energi, som vores fans skaber, så vi skal samle alle vores kræfter, energi og flow og få det hele kanaliseret ud på banen og ind i kampen. Jeg var klar over, at vores fans er vigtige for os, men når man står der på banen uden dem, så bliver det virkelig sat i relief, slutter Kasper Lindgren.

Primo Tours Ligaen, 24. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 11. marts 2020 kl. 19.30 i Gigantium, Aalborg

Dommere: Per Olesen og Claus Gramm Pedersen
Observatør: Jens Nybo

Kampen livestreames på Aalborg Håndbolds facebookside og der udover liveopdaterer KunMors, ligesom den kan følges via livescore på http://tophaandbold.dk/mth