Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren.jpg

Kasper Lindgren tager tre år mere i Mors-Thy Håndbold

Aftalen mellem Mors-Thy Håndbold og Kasper Lindgren er blevet forlænget, så de to parter nu har papirer på hinanden til 30. juni 2022.

Kasper Lindgren har trådt sine barne-håndboldsko i HF Mors, og som U18-spiller blev han indlemmet i Mors-Thy Håndbolds Talenttrup. Sidste sæson var hans første i liga-sammenhæng, hvilket bl.a. foranledigede en kåring som Årets Talent 2017/18 i Mors-Thy Håndbold. Også U21-landstræner Stefan Madsen har fået øjnene op for den lange sallingbos evner, og senest var Kasper Lindgren indkaldt til samling i starten af januar.

- Mors-Thy Håndbold er min klub, så jeg var aldrig i tvivl. Der er flere forskellige grunde til, at jeg gerne ville blive: Jeg har fået en god rolle i vores kampe, jeg føler mig godt tilpas på holdet, og jeg har udviklet mig godt gennem de seneste sæsoner, sige Kasper Lindgren.

Hans mål er fortsat personlig og sportslig udvikling samt så meget spilletid som muligt.

- Vi har et spændende og ungt hold med masser af gå-på-mod og fight, og vi skal nok få forløst det potentiale, vi har. Jeg kan tilslutte mig koret, der siger at det er helt specielt at have hjemmebane på Mors og i Thy med Bette Balkan i ryggen, og det ser jeg naturligvis frem til de kommende sæsoner også, siger Kasper Lindgren.

Mors-Thy Håndbolds sportschef Henrik Hedegaard ser et fortsat stort fremtidigt potentiale i den unge spiller.

- Kasper Lindgren er vokset kolossalt med opgaven gennem de sidste to sæsoner, hvor han primært har arbejdet med den defensive del af spillet. Udviklingen er bl.a. sket på baggrund af, at Lindgren har erkendt, at hans kompetencer ligger i forsvars- og kontradelen, og han har dermed lagt energien i at specialisere sig på det område og finpudse sine egenskaber der. Jeg synes, at vi er dækket godt ind med Allan Toft Hansen, Emil Bergholt og nu også Kasper Lindgren til at dække de centrale pladser i vores forsvar, siger Henrik Hedegaard.

FAKTA:
Kasper Lindgren, født: 26. april 1998
Højde: 201 cm. Vægt: 101 kg.
Job: Selvstændig
Kæreste med Nanna 
Bosat i Glyngøre. Flytter til Aalborg for at studere til sommer.