Victor og Svane.JPG (2)
DR7A6297.JPG

KD inden SønderjyskE: - Vi kommer til at slås for det

Søndag er vi tilbage i Sparekassen Thy Arena | Mors, når vi tager imod SønderjyskE Herrer. Sønderjydernes sæson har indtil nu været blandet med hele tre uafgjorte resultater bl.a. mod GOG, og senest har de slået Skjern Håndbold, så det er på ingen måder et ueffent mandskab, vi skal op imod.

- Det bliver helt sikkert en fysisk kamp. SønderjyskE har to stærke stregspillere, der deler tæsk ud, så vi skal ikke være bange for at tage imod, og så må vi give igen i den anden ende - der er ingen tvivl om, at vi kommer til at slås for det, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds stregspiller, Kasper ”KD” Didriksen.

- Men der skal heller ikke herske tvivl om, at en fyldt hal og den stemning, der venter, giver os ekstra gejst. Det er jo fantastisk, at vi kan præstere på banen, og at så mange fans følger med og sørger for, at vi spiller foran en fyldt hal hver gang. Opbakningen til os har været helt absurd god, og det er fantastisk at være en del af, siger KD.

For tredje kamp i træk kan vi melde totalt udsolgt på siddepladser, når Kasper Didriksen & Co. går på banen søndag eftermiddag. Det er stadig muligt at købe ståpladser til kampen.

Herreligaen, 11. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE Herrer
Søndag d. 29. oktober 2023 kl. 14.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Kim Borup og Allan Theils
Observatør: Jan Sabro

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/ + i indgangen
Kampen kan som altid følges via livescore i Tophåndbolds app og på Mors-Thy Håndbolds Instagram

Kasper KD Didriksen er personligt sponseret af Fjordland