Victor og Svane.JPG (2)
Lasse (3).JPG

KIF Kolding venter i kval-spillet

Sidste kamp på hjemmebane i denne sæson spilles onsdag aften, når Mors-Thy Håndbold tager imod KIF Kolding i Kvalifikationsspillets 3. runde. Efter kampen kårer vi Årets Frivillig, Årets Talent og Årets Spiller, og vi siger farvel til assistenttræner Heino Holm Knudsen og Kasper Fruerlund, Nicolaj Spanggaard, Ronnie Nicolaisen, Nicolai Sommer og Asbjørn Madsen.

De er to hold med vidt forskellige udgangspunkt, der står overfor hinanden. Vi har sikret os ligastatus i den kommende sæson og topper kvalifikationspuljen med maksimumpoint efter to kampe, mens KIF Kolding indtager sidstepladsen med 0 point. Sidstepladsen i puljen møder TM Tønder i de altafgørende kampe om en plads i ligaen.

Lasse Pedersen:
- Efter at vi vandt over Nordsjælland og sikrede os, forsvandt et stort pres væk fra vores skuldre, og vi kan spille frit i de resterende kampe. Vi vil selvfølgelig gerne gøre arbejdet færdigt og spiller for førstepladsen i puljen, så vores forberedelser til kampen har været de samme, og vi er fuldt fokuserede på KIF Kolding.

Der er ingen tvivl om, at stemningen i truppen er blevet mere løssluppen, og humøret har fået et nøk opad. Vi går til kampen fulde af selvtillid efter fire sejre i træk, men vi er også fuldt ud klar over, at det bliver en hård kamp med en Kolding-mandskab, som har kniven for struben. Men vi ved, hvad der skal til for at slå KIF Kolding, og vi vil gøre alt for at slutte godt af på hjemmebane.

Vi håber, at I vil blive hængende efter kampen, hvor vi i dagens anledning flytter Aftermatch ind på halgulvet. Her kårer vi Man of The Match, Årets Frivillig, Årets Talent og Årets Spiller i Mors-Thy Håndbold, og vi siger farvel og tak til de spillere, som stopper i Mors-Thy Håndbold efter denne sæson. 


Herre Håndbold Ligaen, Kvalifikationsspil, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding
Onsdag d. 24. april 2019 kl. 19.30 i Thy Hallerne
Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth