Victor og Svane.JPG (2)
Sander og Andreas.JPG

KIF Kolding venter på udebane

Forleden blev han præsenteret som ny KIF Kolding-spiller, og i morgen står Sander Øverjordet overfor sin kommende klub, når Sydbank Arena lægger gulv til en ægte bundgyser mellem HTH Herreligaens nummer 13 og 14. Med fem point har KIF Kolding ét point mere end os - points der er hentet i sejre over Lemvig-Thyborøn Håndbold og Ribe-Esbjerg HH og et uafgjort resultat mod Skive fH.

- De er lidt i samme situation som os, hvor det ikke er blevet til så mange points endnu. Det er et godt hold, og de kommer helt sikkert til at mange tage points, så det bliver ikke en let kamp for os. KIF Kolding har flere spillere, som vi skal have øjnene på. De har gode stregspillere med god fysik og gode bagspillere. Jeg synes, at vi er ganske godt forberedt på dem - og ingen bliver overraskede, hvis der kommer 7-mod-6, men vi er selvfølgelig også klar på andre varianter. For os gælder det os at fortsætte med at spille, som vi har gjort - vi skal løbe med dem for at få nogle nemme mål, og så skal vi være skarpere i de afgørende situationer, lyder det fra Sander, som glæder sig over opbakningen på udebane en fredag aften:

- Det er klasse, at så mange mennesker tager turen til Kolding for at støtte os. Det giver en masse energi og med til at give holdet et ekstra gear, slutter Sander Øverjordet.

Omkring 65 Mors-Thy Håndbold-fans er på plads på lægterne fredag aften. Bette Balkans bus er sponseret af Fredsø Vognmandsforretning.

HTH Herreligaen, 11. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 12. november 2021 kl. 19.30 i Sydbank Arena  
Dommere: Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm
Observatør: Martin Gjeding

Kampen kan følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth