Victor og Svane.JPG (2)
Jan-Paulsen_1.png

Klar til en udfordrende sæson 16/17

Opstarten er slut. Det er nu, det gælder - kampene, hvor der er noget på spil, står for døren. Mors-Thy Håndbold lægger ud med en vind-eller-forsvind-kamp mod Aalborg Håndbold, som er modstanderen i 1/8-finalen i Santander Cup.

Cheftræner Jan Paulsen har igen i denne sæson haft stor udskiftning på sit hold, hele ni nye spillere er at finde i truppen og det har selvklart givet noget arbejde - både til spillerne og til træner teamet omkring holdet:
- Vi er klar til at tage udfordringen op. Det bliver en lang proces og det kommer helt sikkert til at gå op og ned. Vi er kommet et stykke ad vejen, men vi er stadig langt fra i mål, lyder det fra Jan Paulsen, som fortsætter:

- En opstart med så mange nye spillere i truppen kræver indsigt i, hvad hver enkelt spiller står for - det være sig spillemæssigt og mentalt - og hvem byder ind med hvad, ift. en evt. lederrolle, som vi har mistet en hel del af ift. sidste sæson?

Og så skal vi finde det her holds spillestil og det sker ikke over en nat, specielt når hele bagkæden er ny og vi rent defensivt har fået en ny målmand.

Men efterhånden som træningerne og kampene skrider frem, begynder der sig at tegne et billede inde i mit hoved, om hvad der skal arbejdes med og hvilken retning vi skal, hvordan vi skal spille, og hvem der skal gøre hvad - men det kan ændres, når vi kommer under pres.  Det har vi endnu ikke oplevet med det her hold og det bliver spændende at se de her gutter i kampe, hvor det virkelig gælder.

Pt. er der ok momenter i spillet, når vi holder vores aftaler og vores koncept, men træningskampene har vist, at det kan svinge meget.

Truppen har trænet godt. Det er en god og harmonisk gruppe, som har det godt sammen og jeg må ind imellem appellere til, at de lægger harmonien lidt væk - da vi får brug for, at de går til hinanden og stiller krav til hinanden, slutter cheftræneren.

 

Santander Cup 1/8-finale: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Lørdag d. 10. september kl. 15.00 i Thy Hallerne

Billetter kan købes i indgangen eller på http://shop.morsthy.dk/

Siddeplads kr. 140,-
Ståplads kr. 110,-
Børn t.o.m 11 år gratis

Bemærk at Jesperhus sæsonkort IKKE giver adgang til kampen!