Victor og Svane.JPG (2)
Asbjørn Klar til Kamp.jpg

Klar til kamp

Små fire måneder er der gået, siden Mors-Thy Håndbold sidst var på banen i en betydningsfuld kamp, da sæson 17/18 blev lukket med en sejr over Ribe-Esbjerg HH i kval-spillet. Nu på søndag d. 26. august tager vi fat i den første kamp i den nye sæson, hvor vi lægger ud med et vaskeægte pokalbrag mod KIF Kolding.

KIF Kolding, nu uden København, er gendannet til den ”gamle model” - uden de seneste sæsoners storsatsninger med stjernespillere og et forsøg på at samle Øst- og Vestdanmark i én klub. Den traditionsrige klub ligner en klub, der søger tilbage til rødderne, hvilket de fleste nok vil mene, klæder KIF Kolding. Holdet består af dels af en flok unge spillere, dels af en masse rutine i bl.a. Anders Petersen, Kasper Irming, Cyril Viudes, Mathias Thynell og Olafur Gústafsson.

Cheftræner Søren Hansen:
- Der har været stor udskiftning i KIF Kolding, det er et helt nyt hold, og de er på mange måder en ubekendt for os. Vi er spændte på at møde Kolding, som kommer med bl.a. to nye målmænd, Alexander Morsten på stregen og folk som Thynell og Irming i bagkæden mixet med en masse tro på deres nye projekt og god energi. Vi har kun set dem i en enkelt træningskamp, så vores forberedelser kommer til at gå på os selv.

Santander Cup er noget ganske særligt, og kampene her er anderledes end turneringskampene, fordi det er knald eller fald. Vores opstart har ikke været poleret - træningskampene har været svingende, og tingene sidder ikke i skabet endnu, så vi søger en helstøbt indsats i 2 x 30 minutter. Vi skal kæmpe og fighte og finde det rette spændingsniveau og udtryk, så vi forhåbentligt kan vinde kampen og avancere til 1/4-finalen.

Kampens betydning for klubben, for spillerne og for os allesammen er kæmpestor. Santander Cup er et fantastisk format med knald eller fald-kampe, hvor der er masser af nerve og intensitet, og det vil være rigtig sjovt at booke en plads i 1/4-finalen.


Santander Cup, 1/8-finale: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding
Søndag d. 26. august 2018 kl. 15.30 i Thy Hallerne   
Dommere: Klaus Andersen og Lars Hansen

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.morsthy.dk/
Vær opmærksom på, at Jesperhus Sæsonkort ikke er gældende til kampen

Kampen kan følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth