Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren.JPG

Klar til Super Cup Finale

I aften tager vi hul på den nye sæson, og intet mindre end en finale kan gøre det her i den første kamp. Der venter endnu en historisk begivenhed for Mors-Thy Håndbold, når vi møder Aalborg Håndbold i Super Cup.

Aalborg Håndbold møder op som forsvarende Super Cup-mestre efter sidste års sejr over GOG Håndbold, og på trods af vores sejr i sidste indbyrdes opgør mod Aalborg Håndbold, så venter der ifølge forsvarskrumtap Kasper Lindgren, en stor opgave.

- Der er ingen tvivl om, at Aalborg Håndbold er et stærkt hold, og de har forstærket sig til den nye sæson. Jeg ser Aalborg som favorit, mens vi er lillebroren, der skal drille - og hvis vi kan fighte og spille op til vores allerbedste, så har vi selvfølgelig en chance, om end det bliver en stor mundfuld.  Kampene først på sæsonen er altid lidt svære at spå om, så det bliver spændende at se, hvor godt både vi og Aalborg er spillet sammen, når vi kommer i gang. Jeg synes, at vi har gjort vores forberedelser godt, selvom vi har været lidt udfordrede af forskellige omstændigheder, lyder det fra Kasper Lindgren, som særligt glæder sig til én ting i aften:

- Jeg glæder mig over, at vi skal spille en finale! Det var en kæmpeoplevelse at være med i Final4 og vinde pokaltitlen, og det har givet mig mod på mere. Så det er fedt at skyde sæsonen i gang med at spille om endnu en titel, slutter Lindgren.

Speedrecruiters Super Cup: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 25. august 2021 kl. 20.30 i Viborg Stadionhal   
Dommere: Mads Hansen og Jesper Madsen
Observatør: Peter Lorentzen

Kampen vises på TV2 Sport, og kan derudover følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Kampprogram: https://tophaandbold.dk/uploads/brugerdefineret-kampprogram/pdf/speedrecruiters-super-cup_kampprogram_final.pdf

Kasper Lindgren er personligt sponseret af NIC Denmark