Victor og Svane.JPG (2)
Thisted Forsikring.jpg

Klubdag i Mors-Thy Håndbold

I dag har vi afholdt klubdag i Mors-Thy Håndbold. Vi startede dagen med et par timers padel hos Racket Club Mors, inden vi drog videre til vores hovedsponsor, Thisted Forsikring, som havde inviteret på frokost i dagens anledning. Herefter videre til rundvisning hos 3N Lakering hos Joan og Morten Fuhlendorff Nielsen, som både er svigerfamilie og personlig sponsor for Lasse Pedersen. Til sidst rundede vi sponsorturen af med et besøg i Jesperhus, hvor formand for Mors-Thy Håndbolds Erhvervsklub, Peter Overgaard, viste rundt og lokkede med en omgang bowling.

En dejlig dag blev afsluttet med fællesspisning med Mors-Thy Håndbolds bestyrelse, administration og spillertrup og stab. Idéen er cheftræner Niels Agesens, og han har trukket den i tøjet sammen med HP Madsen.

- Vi har lavet den her dag, for at vi alle sammen skal komme hinanden lidt nærmere. Det har været dejligt at komme rundt og besøge nogle spændende virksomheder, og det er godt for spillerne at komme ud og møde nogle af de folk, som står bag os økonomisk og som bakker os op i hallen, fortæller cheftræner Niels Agesen.

Agesens tropper er på banen igen på lørdag d. 20. august kl. 14.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors, hvor norske ØIF Arendal kommer på besøg. Efter kampen er der præsentation af denne sæsons spillertrup i foyeren. Der er gratis entré, og der er mulighed for at købe pølser, øl og vand.