Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

Kræfterne slap op

Det så længe godt ud - Mors-Thy Håndbold var i teten hele første halvleg, og fulgte med gæsterne til 15-15 efter 45 minutters spil. Herefter var der ikke mere at komme efter, og det sidste kvarter løb HC Midtjylland fra Mors-Thy Håndbold og lavede hele ni mål, mens hjemmeholdet kun formåede at lave 2 mål.

Nicolai Sommer:
- Jeg synes at vi er fint med i første halvleg og, med lidt mere dygtighed havde vi haft en føring på 5-6 mål i stedet for de blot to, som vi går til pausen med. Vi er klart bedst i første halvleg. I anden halvleg vender det, og pludselig er det HC Midtjylland der er bedst, og de udnytter deres momentum noget bedre end vi formår.

Vi laver en del tekniske fejl, så vi slet ikke kommer til afslutning, hvilket fører til en masse kontrascoringer fra HC Midtjylland, og vi får ikke udnyttet de muligheder der er i andenbølge-kontraen. Og så er vi for dårlige til at sætte prop i de sidste 10 minutter, og derfor bliver det et unødvendigt stort nederlag.

János Stranigg:
- Vi spiller fint i 45 minutter, og især i første halvleg gør vi det godt i begge ender. I anden halvleg skulle vi have været hårdere i forsvaret og gået noget mere til deres store skytter. Vi får problemer i angrebet med deres 5-1-agtige forsvar samtidig med at vi brænder for meget på de muligheder vi har.

De sidste 10 minutter forsøger vi at hente deres føring, og i stedet bliver det febrilsk, og vi laver tekniske fejl og mister bolden. Jeg synes ikke, at resultatet er det reelle billede af styrken mellem de to hold - men sådan er det ind imellem.

 

888ligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - HC Midtjylland 17-24 (11-9)

Målscorere:
János Stranigg 5
Nicolai Sommer 5 (2)
Stefan Nielsen 2 (1)
Christoffer Cichosz 1
Allan Toft Hansen 1
Lasse Pedersen 1
Henrik Tilsted 1
Marcus Dahlin 1

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Søndag d. 13. november kl. 19.00 i Jyske Bank Mors Arena