Victor og Svane.JPG (2)
Søren P (4).JPG

Kvalifikationsspillet starter mod Århus

Det er en realitet, at Mors-Thy Håndbold ikke kommer i denne sæsons slutspil, men derfor er der stadig masser at spille for i HTH Herreligaen. Nu er sigtekornet indstillet på de sidste to kampe i grundspillet, som skal give et godt afsæt frem mod det kommende kvalifikationsspil og mod Santander Final4 til juni.

Første opgave hedder Århus Håndbold tirsdag aften på udebane i Ceres Arena. Vores første kamp mod Århus Håndbold var ikke noget at skrive hjem om. Nederlag på hjemmebane i arenaen - i kampen efter pokalopgøret mod TTH Holstebro, hvor vi givetvis stadig var i eufori over sejren. Vi var i front til 5 minutter før pausen, hvorefter det gik helt skævt og endte med et nederlag på 28-36.

Derfor er det et revanchelystent Mors-Thy mandskab, som drager til Smilets By i morgen. Og det er ikke blot med revanche for øje, men også for at spille for to point til kvalifikationsspillet, hvilket kræver sejre over hhv. Århus Håndbold og Skjern Håndbold.

Søren P.:
- Slutspillet er væk, så for os starter kvalifikationsspillet med to kampe igen. Vi skal sørge for at gøre vores arbejde færdigt. Det er jeg ikke i tvivl om, at vi nok skal gøre, men så er det spændende, om vi får et eller to point med over - men kvalifikationsspillet starter for os mod Århus Håndbold i morgen og mod Skjern Håndbold i den sidste grundspilskamp. Århus Håndbold er et dynamisk hold uden de store profiler, men med et fint kollektiv og et par dygtige målmænd, så der venter en stor opgave, lyder det fra Søren P.

HTH Herreligaen, 25. runde: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 17. marts 2021 kl. 20.00 i Ceres Arena  
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller
Observatør: Kjeld Løvqvist

Århus Håndbold livestreamer kampen her: https://aarhushaandbold.dk/live/ fra kl. 19.30, og som altid kan kampen følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Søren P. er personligt sponseret af XL Byg Tømmergaarden